Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Уште еден гол на германскава за добивка, ајде немојте сега да се задоволите со нерешено :rolleyes:

Порто и Барса поклони беа што да ви прам кој немате во глата :pos:

-Мисла на Благодушка Марулова

Ај да не бидам офф топик дан го јадем бан и јас Филаделфија тим 1 мање од 100.5 поклон :love:

Уште еден гол на Лион да падне и Виљареал да даде уште еден .

Го играш томсон - со незнам кој памет и у прва четвртина дават 13 поени [emoji14]ipi:

Јас Кари го имам на 27.5- 8 има засега не би требало да се замара многу , сепак ништо не е сигурно кај него може ко од шала да спуца 4-5 тројки.

Кој мртваци се марбет немаше стрелци за Кари да го пишам мање ја ставив Филаделфија мање уште таја ја чекам само ако префрли молотов коктел ќе им фрлам мамичето нивно ерџанско

Кој мртваци се марбет немаше стрелци за Кари да го пишам мање ја ставив Филаделфија мање уште таја ја чекам само ако префрли молотов коктел ќе им фрлам мамичето нивно ерџанско
Најверојатно ќе префрли, не се замараат многу за одбрана ГСВ на натпреваров. 5-6 минути да стегнат само и ќе ја фатиме. И јас уште таа ја чекам. А златни типови си имаше, ГСВ со хендикеп, ГСВ плус поени, кај се фативме за најмртвиот тип...

Јас Кари го имам на 27.5- 8 има засега не би требало да се замара многу , сепак ништо не е сигурно кај него може ко од шала да спуца 4-5 тројки.
Каде го уплати на 27,5? Јас го пишав исто - ама на 29,5.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom