Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
32.866
Поени од реакции
67.413
Марсијал е далеку подобар од Кристијано на неговите години,само дај боже така да се развива..
Нема грешка:D. И кај двајцата во многу наврати се гледа неискуството, но не ги кривам, тоа иде со годините. Вчера Марсијал во многу наврати згреши кога требаше да одлучува дали да шутне на прва, дали да дрибла. Исто и Шо не може да осети кога треба да даде пас на прва во шеснаесетник, а кога да влезе со топка.
На Роналдо му беа потребни 2 години да го научи тоа, па почнаа да прават партали со Руни 2006-та. Ке дојде тоа и кај Марсијал, не се сомневам. Само што вчера играше против бек кој не знаеше кај тера, па имаше толку многу обиди да направи асистенција. Да не испадне дека го хејтам дечкото, се е до годините.

Џексон изгледа изгубено, но во исто време се гледа дека е научен да игра добар фудбал, има добар пас и не се плаши да оди напред.[DOUBLEPOST=1454156554][/DOUBLEPOST]Не купија ни еден играч дебилите :cuc::pos:
Воопшто. Може изгледа смешно како се движи со рацете, али ја сум импресиониран од неговата смиреност, и како секогаш го избира правото решение. Почнува жал да ме фаќа што ке мора да седне на клупа кога ке се врати Шо.

S

silmarillion

Гостин
Ги гледам џуџињата на СК1 како плетат и сфаќам дека нашиве со игла и конец незнаат.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.708
и јас ги глеав Барса и Атлетико заради Саул Нигуез... треба страшно ненормален да е Чоло да го пушти кај нас, посебно сеа како шо праи нов тим и нова екипа... не постојат теоретски шанси да го добиеме дечково, освен ако не побара сам трансфер.. инаку откупната клаузула му била смешни 18 милиони фунти... дечкото за година можда не, ама за две ќе е еден од најдобрите шпански фудбалери.. ми остави феноменален впечаток !!!

иначе каква моќна средина би имале ако дојде дечково то чудо некое :)

Ерера ---------- Нигуез
Шнајдерлин

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.760
Поени од реакции
9.540
и јас ги глеав Барса и Атлетико заради Саул Нигуез... треба страшно ненормален да е Чоло да го пушти кај нас, посебно сеа како шо праи нов тим и нова екипа... не постојат теоретски шанси да го добиеме дечково, освен ако не побара сам трансфер.. инаку откупната клаузула му била смешни 18 милиони фунти... дечкото за година можда не, ама за две ќе е еден од најдобрите шпански фудбалери.. ми остави феноменален впечаток !!!
Исто и мене. Плус Коке, Гризман и Караско.
А мене и Чоло ми остави јак впечаток денес. Колку машка игра покажа Атлетико против Барса се до вториот црвен секоја чест.

B

BooBojan

Гостин
Дoбрo изигрa, aли не сум сигурен декa е чист игрaч oд срединaтa.
Мoжеби ќе биде стрaшнo дoбaр зa кaј нaс...
Али пoдoбрo би билo дa oдеме пo некoј oд Пјaнич, Мoдрич, Рaкитич.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.708

и мене појќе како крило ми стои :)

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019

Од овие само Ракитич ми изгледа на АПЛ играч. Башка муабетот е што је баби мило .....

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Не му стои на Јунајтед тренер како ЛВГ, стар е , Чоло е страшен мотиватор, баш каква игра и пружи на Барса, машка, Гвардиола,Чоло, Клоп, па тек онда иде Енрике, тоа се топ тренери сега за сега...

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
Не е толку Симеоне мотиватор колку што позицијата на Атлетико е таква , секогаш у втор план . Ке се отцепат ама има да се докажат дека се подобри од скапите пуфлици од Реал и Барса . Кај нас е обратно , треба на пуфлиците да им се убризга адреналин , дај боже да успее некој !
Гвардиола и Енрике направија име на готови тимови , не знам колку би успеале во стварање на нов тим или подигање на некој тим тргнат надоле ! Уствари Енрике има историја , дека за тоа не го бива .
Сите четворица се со играчко педигре , што и го пренесоа во тренерските води т.е. какви беа како играчи такви си останаа и како менаџери.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
За Гвардиола сум сигурен дека секаде ќе се снајде, имаше среќа или се бореше да стане прв тренер на Барселона, претходно со Б-тимот беше прво место во Шпанија, за него немам сумња дека секаде ќе успее, може он да отиде и во мал тим, ама зошто кога може да си лапа пари, а Енрике не е баш нешто посебно, го вадат играчиштата што нејќат да губат најпрво не заради него..

S

silmarillion

Гостин
Јас мислам ќе идат на "сигурна" варијанта па после ЛВГ ќе биде бивши играч. Знаат дека навијачите нема да можат да пцујат толку против Гери или Гигс кога ќе усерат работа.

E

Epsilon

Гостин
Измислен е Чоло за да го расплачи Мек Нер од тренинзите. :)

Не е за кај нас баткава, иако е страшен тренер.

Kajgana Shop

На врв Bottom