Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Абе нели гледате дека има оставено мсн па договорете се таму па кога ќе се договорете слободно пофалете се тука:helou:

abe znam deka 2000 ne se malce ama veke koga nekoi davaat 2000 za dresovi od barsa,arsenal,chelsea.......ne e ni premnogu ova sto go nudam jas.a baska od vojnovic e legendata na mzt.ne me sfakajte pogreseno ne ve teram so sila samo pisav deka gi prodavam nisto poveke.
ps.na kraj kraeva eden dres od vardar da go kupam original vredi 1000.

abe znam deka 2000 ne se malce ama veke koga nekoi davaat 2000 za dresovi od barsa,arsenal,chelsea.......ne e ni premnogu ova sto go nudam jas.a baska od vojnovic e legendata na mzt.ne me sfakajte pogreseno ne ve teram so sila samo pisav deka gi prodavam nisto poveke.
ps.na kraj kraeva eden dres od vardar da go kupam original vredi 1000.

Ti si znaes

не оваа година од поблиску ке има таква екипа....за тоа си има надлежен кој да мисли не сте вие платени да мислите за тоа....

Феномен и јака штикла се банирани од тема. Уствари чеј....не, ретка билка бил. Опроштение.

Продолжете со дискусијата.

Сега тато слуша вести и слушам на некоја бензинска што треба да се гради во Аеродром,оградата била срушена..Радикал да не ја сруши?:pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom