Фан клуб: МЗТ Скопје

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Така е поубаво,кога дискутираме како луѓе:smir:
Се,оК...Искрено незнам Јане што тип на човек е,и незнам дали би можеле 400-500 евра да го излажат.
П.С Вие освен Ангел Тасевски,кого имате на плеј?
jane mislam deka nema da go izmazat 400-500 € posto ima mnogu pari i ne mu se pali na kes mnogu mnogu e sega ke vidi me kako ke bide

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.913
Поени од реакции
1.567
Така е поубаво,кога дискутираме како луѓе:smir:
Се,оК...Искрено незнам Јане што тип на човек е,и незнам дали би можеле 400-500 евра да го излажат.
П.С Вие освен Ангел Тасевски,кого имате на плеј?
прашај не колку центри имаме уште еднаш да се пофалиме :pos2::pos2:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Кој знае,Фени ги има Самарџиев-Мек Кензи,но можеби ќе им текне и Јане да го земат...Знам дека Јане ве сака многу,но ...Дали парите ќе го излажат да потпише за друг клуб од Македонија?:kesa:
Tesko toa da se dese...Ako igra Janko vo Makedonija ke igra za MZT.Edinstveno ako ne e semkar kako nekoj koj za 100 evra odat vo najlut rival

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
na jane dogovorot so mzt e ako ide vo stranstvo i se vrati da igra za mzt toa znaci deka e seuste igrac na mzt

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
jane ako ostane vo mzt ke imaat mzt soliden tim,ama ne znam zosto mene jane ne mi ostavil bas nekoj golem vpecatok proslata sezona.on i taci se utpeaa od sutiranje i soliranje na natprevari i si go pumpaa prosekot na kosevi.za nasi uslovi dobar igrac e ama nekako mi e precenet...

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
jane ako ostane vo mzt ke imaat mzt soliden tim,ama ne znam zosto mene jane ne mi ostavil bas nekoj golem vpecatok proslata sezona.on i taci se utpeaa od sutiranje i soliranje na natprevari i si go pumpaa prosekot na kosevi.za nasi uslovi dobar igrac e ama nekako mi e precenet...
Pa moze da se kaze deka si vo pravo

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
proslata sezona.on i taci se utpeaa od sutiranje i soliranje na natprevari i si go pumpaa prosekot na kosevi.za nasi uslovi dobar igrac e ama nekako mi e precenet...
Мујо тачи да, може да се каже дека шутирал непотребни шутеви, ама Јане немој да го чепкате. Дечкото изигра сам цела полусезона во која МЗТ го имаше најслабиот тим од своето постоење. ВО репрезентација имаше една шанса, лани на натпреварот со Естонија и ја искористи максимално, имаше само едно промашување. Како што знаете лани Фени не штедеше средства да го донесе, така да не би рекол дека е преценет

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38

Malce vo greska si za JANE i toa golema... Jane e zverrr se pokazalo toa mn pati ...a za mujo da tacno

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
A Taci kaj ke igrae narednata sezona?
Уште не се знае, имаше најави дека ќе игра во Катар, ама не знам што се случи со тој трансфер. Пак ќе кажам доколку дојде Мујо со Јане ќе имаме повеќе од солидна екипа

Перо Блажевски
Филип Кралевски
Срѓан Станковиќ
Дарко Радуловиќ
Милош Пејановиќ
Александар Хелд
Ангел Тасевски
Мики Деспотовиќ
Јане Петровски???
Мухамед Тачи???
Нури???

Kajgana Shop