Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Zosto koga ne znaete nesto zborite od pamet,so Abalo mozes samo da zaebes nekoj. Imaat zamena za nego i toa dete od 20 godini,i toj ke igra denes mn povekje sporee mene. Kladilnicite ne se glupi da mu stavat granica od 2.5 gola na edno od najdobrite desni kila vo decenijava.
So ova ne vikam deka nema da prefrli,samo ti kazuvam deka analizata ne ti cini.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Последна утакмица и Онеста покрај тоа што се избламира ќе игра со 20 годишњак не збори глупости .

А зошто паднал тогаш коефициентот од 2.5 на 1.7 за победа на данска ?
Тоа значи дека повеќе со резерви ќе игра идека не ги интересира Французиве 5то место.Не се глупи кладилниците и тие знаат повеќе од тебе и од мене

Сигурно ќе има доста ротации и на Полска - Шведска и на Франција - Данска. Првотимците максимум по едно полувреме ќе одиграат, 30тина минути. За Абало мала граница е тоа за него, може и да ја префрли во 15тина минути ако има топки за него, ама сигурно нема да игра цела партија.

Јас мислам Фат и Вајде од Германија вреди да се одиграат. +4,5 и +3,5 се дадени, ама паднаа коефициентите доста. Со Данска префрлијаа, постигнаа 6 односно 5 гола, не гледам како со Норвешка не би префрлиле, со повредите на Дисинџер и Вајнхолд имаат доста поголема минутажа и шутираат повеќе.

Тоа значи дека повеќе со резерви ќе игра идека не ги интересира Французиве 5то место.Не се глупи кладилниците и тие знаат повеќе од тебе и од мене
Исто така сигурно знаат дека ти и други треба да се “залепат“ на тој коефициент, а уствари знаат дека Франција ќе тепа и ќе лапаат пари од таквите како тебе. Да излегуваше се по коефициент, кај ќе ни беше крајот во фаќање ливчиња. :cool:[DOUBLEPOST=1454078853][/DOUBLEPOST]Јас не уплаќам денеска али еве го замисленото ливче, па да видиме дали ќе влези:

Норвешка-Германија 1
Шпанија-Хрватска 2
Абало 3.5+
Дерби-Манчестер Ј. 2+

Последно уредено:
Коефициентот ти е мерило за квалитетот на екипите , Данците имаат повеќе за ротација , Французите им фалат играчи можда и затоа не успеаа да дојдат до медал . Според мене Данска играше најдобар ракомет али тоа реми со Шведска им ја скрати шансата за медал .

Денеска не гледам како Дарушафака би изгубила 15 разлика од мртвите Пао...за H2 на 14.5 граница е 1.50 коефициент, исто и Семих Ерден е чист плус денеска, ке го моча од керамиди Радуљица, кој во одбрана не може столица да одбрани, значи Дарушафака, Едмунд ( тенис ) , Барса (баскет) и Руне Дамке +, па што им ебем матер. :D

Денеска не гледам како Дарушафака би изгубила 15 разлика од мртвите Пао...за H2 на 14.5 граница е 1.50 коефициент, исто и Семих Ерден е чист плус денеска, ке го моча од керамиди Радуљица, кој во одбрана не може столица да одбрани, значи Дарушафака, Едмунд ( тенис ) , Барса (баскет) и Руне Дамке +, па што им ебем матер. :D
зицериште, типацот е влезен во јака форма

@bobipp
не дека секогаш излегува спрема коефициент,ама пад од 2.5 на 1.7 сигурно не е туку така.Има нешто што ние не знаеме, а претпоставка моја е дека франција ќе игра со резерви т.е тие што добиле помалце шанса и исходот на мечот им е во втор план.Тоа дека кладилниците го турнале коеф туку така за да не излажат нас,мало морген.
@acereal
Сакаш да кажеш дека данска е фаворит против франција во секое време? да беше 1/2финале натпревар коефициентот на Данска ќе беше над 2.3 во секој случај.Што значи коеф не паднал ради поквалитетните данци.

@bobipp
не дека секогаш излегува спрема коефициент,ама пад од 2.5 на 1.7 сигурно не е туку така.Има нешто што ние не знаеме, а претпоставка моја е дека франција ќе игра со резерви т.е тие што добиле помалце шанса и исходот на мечот им е во втор план.Тоа дека кладилниците го турнале коеф туку така за да не излажат нас,мало морген.
@acereal
Сакаш да кажеш дека данска е фаворит против франција во секое време? да беше 1/2финале натпревар коефициентот на Данска ќе беше над 2.3 во секој случај.Што значи коеф не паднал ради поквалитетните данци.
Ne vo sekoe vreme ama denes da e favorit

Sent from my HTC Desire 310 using Tapatalk

Augsburger 5.5+
Kaufbeuren 5.5+
Mainz gg
Nac Breda 3+
Tromso 3+
Uplata 860den

Lebron 23.5+
Harden 26.5+
Durant 26.5+
Uplata 1000den .