Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.479
Јас одам на театар утре, а и кажав дека ги бојкотирам ако не му ја удрат клоцата на пијаницата. Нека пушат кур. :pusigo:
Имало и поинтересен театар од нас?:pos:
Мене секоја утакмица ми е баш театрална атмосфера.
Со Дерби секако нема да ја глеам,има ракомет вечерта така да комотно можат да го пушат.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993
Ова да се пофалиш дека во театар ќе идеш го пиша, нели ? :coffee:

Иначе и јас се изјаснив на бојкот, утре е првата, ќе видиме колку ќе издржам :icon_mrgr:
Два поста над мене струмичанецот пишал оти оди за Истанбул, јас ќе се фалам со театар. :icon_lol:[DOUBLEPOST=1454006713][/DOUBLEPOST]
Имало и поинтересен театар од нас?:pos:
Мене секоја утакмица ми е баш театрална атмосфера.
Со Дерби секако нема да ја глеам,има ракомет вечерта така да комотно можат да го пушат.
Е да, мака мо е само ракометот што ќе го испуштам. XD

Туку не разбирам што факда за нас ако се повредил КДБ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Два поста над мене струмичанецот пишал оти оди за Истанбул, јас ќе се фалам со театар. :icon_lol:[DOUBLEPOST=1454006713][/DOUBLEPOST]
Е да, мака мо е само ракометот што ќе го испуштам. XD

Туку не разбирам што факда за нас ако се повредил КДБ?
Ироничен е Силмарилон зошто нели одредена особа од клубов верува дека уште имаме шанси за титула :icon_lol:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.541
И јaс сум нa пaт утре...Дoсегa ми билo кривo и пријстелскa дa прoпуштaм, a зa утре и не жaлaм. Мaдa мислaм пoрaз утре уште пoвеќе ќе гo згoлеми притисoкoт и aкo не се превземaт aкции ќе биде дoстa лoшo.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Да бе после секој пораз и нерешено се зголемува притисокот па гледам :D Ќе победи пијаниот утре 0-1 и ќе збори колку сме добри и што сме сакале ние како навивачи!?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.869
Поени од реакции
67.424
Братов на пресерот уште вика дека е изненаден како новинарите не престануваат да зборуваат за негов отказ.

Да ти ебам племе глупо, сфаќаш ли колку ти се лоши резултатите?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.541
И утре сo 0-0 ќе е зaдoвoлен пaк...Не им дoзвoлил гoл дa дaдaт Дерби.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Ја ќе пишам некоја глупост колку за баксуз утре, ако толку сакате да губат од Дерби.
Од друга страна, баш ме копка ако не пишам дали ќе изиграме нерешено?
Decisions, decisions ..... ... ..

А она за театарот, од театар на соништата изгледа ќе останат пак само соништата, па ќе си се дружиме повеќе со КОПовите. Ако ништо друго, со дечките ќе имаме квалитетни дискусии по историја :D

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Не ќе тепаат утре ама 1-0 само и пак ќе си се извлече Ван Галот.

E

Epsilon

Гостин
низоземското копиле утре че тепа и че ги топори мувлосаните киви шо ги носи во гаќи.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
1:2 ќе тепаме утре, ама џабе е, не се решава проблемот преку ноќ. Евидентно е дека нешто не штима, на конец виси цела сезона Штркот, можда се бара адекватно решение, па толку бонуси му дадоа..

Kajgana Shop

На врв Bottom