Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Србин мислиш? Зашто би ме болело балканец што е најдобарАјде мрш у пизду матер, сите што чукавте раце на дупла грешка на Новак, колку боли само што еден балканец е најдобар. Пуши га Виландеру и ти.
Ја го сакам Ноле ама ме боли кој е со него у финале, баш сакам потежок противник.nema golema chetvorka, ima samo The great one. Kako go ishutira ,melem za ochi.A shvicaracot kako glumeshe ludilo prvite dva seta,kao kur me boli sho me gazi,ne mi se igra neshto denes.
Za finaleto,go posakuvam Andy, Milosh mislam deka ke e poseriozna prepreka,a I Djovak vleguva max fokusiran samo protiv trojcata
Стока западна, од секогаш со потценување кон земјите од бивша СФРЈСрбин мислиш? Зашто би ме болело балканец што е најдобар![]()
civiliziranite u paket ne percepiraat ,,balkancite,, kako surovini , pa u paket ,,balkancite,, se raduvame na pobedite nad civiliziranite , eve primer sinokja Hrvatite I to.Србин мислиш? Зашто би ме болело балканец што е најдобар![]()
Стока западна, од секогаш со потценување кон земјите од бивша СФРЈ![]()
Експерту, no hard feelings ама глуп си. Оди играј против Македонија таму на твоите "value" 1.35 коефициент.Така е, успехот на Новак е успех на секој вистински Македонец.
Експерту, no hard feelings ама глуп си. Оди играј против Македонија таму на твоите "value" 1.35 коефициент.
Ти си мислиш така wannabe обложувачу.Да видиш како изиграв на поголем коефициент на Белорусија, ќе ти се заврти во главата. Поголем профит имав на тој меч од целата твоја уплата за следните две години.
Добро ама во спорт, во кој пред се е културата тие на дупла грешка, чукаат раце како Федерер да го освоил АО? Е тоа само не ми иде во глава, ја разбирам да навиваат за Федерер кога ке добие поен и се тоа, океј goat е засега, има голема фан база и нормално е да навиваат за него, платиле толку скапи карти и сакаат уште тенис, малце не е етички да се чукаат раце на противничка двојна сервис грешка.Абе пак ли со муабетиве дека светот го мрази Новак? Мајкоооооо, до кога бе со овие размислувања. Ајде малце логички да идеме. 1/2 финале се игра, играат Федерер-Новак, 15 000 луѓе платиле стотици долари за карти, некои и илјадници, дошле да гледаат врвен тенис, а у први два сета 6-1 6-2, ко да игра со некој надвор од топ 10 и ко да е прво коло. Па нормално дека ќе бидат на страната на Федерер, сакаат да гледаат тенис што е можно повеќе, плус на ова треба да се додаде фактот дека Федерер е омилен во светскиот тенис и има најголема фан база.
Го мразеле пошто е Србин Бог да чува еј, ги заболе во Австралија дали е Србин или Германец, гледате дека и него го обожаваат само што на секој турнир практика е да се навива за послабиот.
Надал е деветкратен шампион на РГ и нон стоп навиваат против него, лани со Сок дури и му свиреа во одредени моменти, па не гледам некој да пишуваше дека цел свет е против Шпанија и ја мрази Шпанија.
Бем ти закоравени муабети, затоа сме 100 години поназад ние Балканците од остатокот од светот.
Ти го дадов примерот со Надал, не знам што повеќе да ти кажам. Глупи се размислувањата што ги презентирате, без навреда. Мислиш дека аплаудираат на дуплата грешка затоа што е Србин?Добро ама во спорт, во кој пред се е културата тие на дупла грешка, чукаат раце како Федерер да го освоил АО? Е тоа само не ми иде во глава, ја разбирам да навиваат за Федерер кога ке добие поен и се тоа, океј goat е засега, има голема фан база и нормално е да навиваат за него, платиле толку скапи карти и сакаат уште тенис, малце не е етички да се чукаат раце на противничка двојна сервис грешка.