Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ајде!!!!!!!!!!!!!! ФИНАЛЕ :vozbud::vozbud::vozbud:

Симон Ноер и Џо Пирло send us to the final!!!!

Оооо мајко... ко робот се осеќам, без емоции ме оставија. Ме убија сезонава еј. Дај да го кренеме трофејчево еј, мора.

Мене ми изгледа како класичен Мр.Џекил и Др.Хајд. Некој ден брани све живо и диво, друг ден прима гол од корна.
Не не, еден ден брани добро, после 7 месеци не постои. Сега одбранил 2 пенали и спасител е :D

Него дали го видовте додека беа пеналите едно време Туре молитви кога кажуваше? Па на оние клетви шо ги има фрлено ај да не победиме. :D
Гледам во групнана слика од соблекувална и Енрике се натокмил да се слика. Кај бе ти токмак еден одиш таму, со шо си заслужил да си во сликата? :D

@Scouser88, овие пак му аплаудирале на коп-от. Цццц Клоп ќе ги дотера на ред. Има после секој пораз на Енфилд така да прават дури не почнат да победуваат.

А Мoренo кoлку сaмo ќе биде зaлепен у резерви кao мaстикa пoд клупa у oснoвнo. Аиии.
Мнoгу ме нервирa у зaдње
Не не, еден ден брани добро, после 7 месеци не постои. Сега одбранил 2 пенали и спасител е :D
Мињo е нaшиoт Бoркo. Еднa дoбрa и пoсле пет утaкмици пo четири oдбрaни :D

Не бидете толку критична спрема Морено. За очекување беше дека во некој дел од сезоната формата ќе му падни. Најконстантен играч ни е сезонава (со исклучок на првите 4-5 утакмици кога играше Гомез). Можда и му треба одмор, преморен е, среда-сабота игра месец и пол веќе.

Поконстантен од Клајн? Зарем имаме некој играч што ни е поконстантен од Клајн?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom