Македонија-Белорусија(27.01.2016)

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Да ја ФИКСИРАМ МАКЕДОНИЈА бе брааат?

• Вкупно гласачи
    34
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Прв пат ми е мерак шо не ја гледам, пратам овде.Баш ко шо очекував.Па и оние идиотине од Спортмедиа сабајле калкулации дека и со нерешено 29-29 ќе сме биле 9-ти.
Не заслужвиме со такви математики ништо!
Што очекуваш од сајт на владеачката античка гарнитура?

maxresdefault.jpg

Акo не е oвa сетo дoгoвoренa рaбoтa меѓу нaшиве јaс глaвa сечaм. А кaкo дa нaместиш нaтпревaр нaјлеснo aкo сaм не си гo нaместиш???

Не е наместена, не зборете глупости, туку толку им сече едноставно.

Како и да е ова европско ќе биде забележано од нашите експерти и патриоти како солидно за оваа репрезентација. Се пласиравме во втората фаза и ги зезнавме Норвешка, целта е оправдана.
А во реалност најкастрофално првенство до сега имаме. Имаме само две нерешени и тоа со помош на судии. Од пример за репрезентација што игра со срце станавме продадени души.

Не ни зaслужувaме пoвеќе сo вaквo незaлaгaње.

Немој фластер да си му ставил на овој што не пуни од прееска.. Никако!!

Се да ви ебам по список, гниди едни, изборнику мајкати у пичка да ја ебам!

Да не имаат договор да земат процент од следниот трансфер на голманов на Белорусија?

Како и да е ова европско ќе биде забележано од нашите експерти и патриоти како солидно за оваа репрезентација. Се пласиравме во втората фаза и ги зезнавме Норвешка, целта е оправдана.
А во реалност најкастрофално првенство до сега имаме. Имаме само две нерешени и тоа со помош на судии. Од пример за репрезентација што игра со срце станавме продадени души.
Да, и Северниот Сосед го поебавме.
Словенија и Србија испаднаа во групи, Македонија и Хрватска лидери во ракометот на Балканот.

Целта е исполнета, идеме на квалификации за Рио, и таму од Заир и Порторико ќе испаднеме.

Ајде што во регуларна игра не му ставаат фластер на Пуховски кој досега ни даде 11 гола, па без фластер му играме и во случај кога имаме играч повеќе :cuc::cuc::cuc:
Ова е непознавање на основите на ракометот :cuc:

Ајде што во регуларна игра не му ставаат фластер на Пуховски кој досега ни даде 11 гола, па без фластер му играме и во случај кога имаме играч повеќе :cuc::cuc::cuc:
Ова е непознавање на основите на ракометот :cuc:

Ова е познавање како 2 бода се помали од 4 квота.

Sterjov be,barem tebe te smetav za popameten ej,ne mi se veruva so kaza haha,citiram"Saldatenka bese NAJDOBAR GOLMAN na Svetskoto Juniorsko prvenstvo spored PROCENTOT NA ODBRANI,no ne vleze vo idealniot tim na prvenstvoto zatoa sto golmanot na Francuskata selekcija imase 2%POVEKE odbraneti udari na sampionatot".:boksix:
Haha,ne be ne se normalni ovie ej,koga ke mi tekni deka sekoj mesec davam 215 denari za ovie kurtoni da lapaat plata mi idi da si kasnam od:kuracc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom