Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Алесандрија мислам дека има шанси барем интересна да ја направи вечер, се гледа дека дечките имаат некаков офанзивен потенцијал, па нема да ме зачуди некое 2-2 нерешено. Иако големи се шансите под психолошки удар да се, оти сепак играат против (каков-таков) Милан.

Алесандрија мислам дека има шанси барем интересна да ја направи вечер, се гледа дека дечките имаат некаков офанзивен потенцијал, па нема да ме зачуди некое 2-2 нерешено. Иако големи се шансите под психолошки удар да се, оти сепак играат против (каков-таков) Милан.
аκо дозволи Милан може да биде интеρесна, не зависи од Алесандρија. а деκа се две утаκмици може вечеρ без многу замаρање да изигρат милан, да се чуват за деρбито во недела.

аκо дозволи Милан може да биде интеρесна, не зависи од Алесандρија. а деκа се две утаκмици може вечеρ без многу замаρање да изигρат милан, да се чуват за деρбито во недела.
Ок.

Џонтра ќе ти позавиди на неписменоста.

Интераши, спремни сте за во среда? :pipi:[DOUBLEPOST=1453735026][/DOUBLEPOST]

Најдобриот левак во Европа... :kafence:

12565466_991150770959297_5250524271231400306_n.png
Дан знае некој што значење има тетоважата на левата рука? Тоа линиите...
Ги имам видено и кј други, мислим и Борило ги има истетовирано па ме интересира што им е филмот :D

Нашле па на Алесандрија им се курчат,доете на поголеми курчете се:D

Дан знае некој што значење има тетоважата на левата рука? Тоа линиите...
Ги имам видено и кј други, мислим и Борило ги има истетовирано па ме интересира што им е филмот :D

Незнам човек, не сум му ја ставал јас тетоважата :D

Кој се курчи бе,0-1 си победуваме скромно :P
Само вие и Интер поштено и скромно со 0-1 до скудето и финале во куп :D[DOUBLEPOST=1453851912][/DOUBLEPOST]Него овие БПЛ тимојте шо поќе пари имат очигледно поарно за Серија А, 10м за Палоски лупа Свонси го сакал Гвидолин O.o

Паоло Таљавенто главен судија на мечот вечерва.

Се надевам дека ќе си отсуди онака како што треба и како што си знае :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom