gODHEAD
Crucified
- Член од
- 6 декември 2007
- Мислења
- 1.827
- Поени од реакции
- 1.163
Абе ај уживај и ти паНе ми се верува што гледам:kesa:
Абе ај уживај и ти паНе ми се верува што гледам:kesa:
Не не, зборувате работи шо не треба, за тоа вака изреагирав, не мешај сеа се и сешто, кажи ако имаш нешто салам за кажување ако не ќе почнат пак старите прикаски, селаци, провинцијалци, козари, чушкари, селодромци, нежни момчиња и се и сешто, тоа никаде не води, ако нема со што да одговориш не треси глупости и не мешај работи шо не треба
А кој рече таму нешто козари, ако нешто сакате да користите такви термини ок, и ние си имаме наши термини, не сте се родиле само вие толку паметни
Нема врска и така муабетов не одговара со тематаА шо вие демек се вреѓате на селодром, абе ај не заебавај
Mozes da me ubeduvas kolku sakas vo set tvoj post i donekade ste vo pravo ali da mi kazuvas deka ste nadvikale cela sala NE...Evaka sea.Malku objektivno...Minatata sezona koga dojdovte prviot pat(posle pobedata nad Strumica sto ja napravivte) bevte okolu 200 i iskreno ne nadvikavte bidejki togas realno i Lozari ne bea organizirani.Ne se slusavte samo na dva tri pati koga cela sala ja peese 1963...I zatoa priznavam...Eеееејјј, од каде се избаци па ти сеа ????????
Атмосфера кај нас во сала не прави публиката туку прават навијачите а ти очигледно тоа не можеш да го разграничиш...Отидовме како што викаш ти 200-300 верни навивачи у Кавадарци па пак бевме погласни од цела сала иако губевме 20 разлика константно цела утакмица...
А кажи ми кој е заслужен за тој блесок што го викаш...Да не се можеби Ајдуци или пак се Козари...Во финале на плеј-оф, 7-ма утакмица, Ајдуци не беа појше од 200 души...Ние со Карпош Соколи,сабота ,14.00 е времето на почеток на утакмицата у сала бевме 250 НАВИЈАЧИ кои цела утакмица стоевме и пеевме за клубот...Е тоа за вас е нешто незамисливо...
Струмица ,по сите параметри, никогаш ама баш никогаш нема да биде над МЗТ... Пази вака...Сите глеам ја спомнувате таа титула...Ја не се брзам, ќе дојде и она...Кад-тад и ние ќе напраиме фешта низ Аеродром по повод освојување на титула...Ама вие, колективот КК Струмица, никогаш нема да победи величини како Реал Мадрид,Порто итн.......Па вие едвај ја поминавте Цедевита...
Ај сеа, пази некој да не ти провали у станот у Кисела вода....Блиску си до Аеродром...Наврати понекогаш на утакмица за да видиш како е атмосферата...Можда не е како во Пионир, ама за наши услови и прилики е одлична...Поготово за екипа која лани на полусезона беше 7-ма а после едвај успеа да стигне до плеј-оф...
:pos2::pos2: Taka e.Ali nie greska pravime so sboruvame od globalno nivo.Nekoj moze da zivee vo Skopje a da bide najgolem seljak.Ili pak da zivee vo Kavadarci pa da bide vistinski graganin.Znaci celta mi bese lugeto se razlikuvaat eden od drug.Znaci ti si skopjanec i se razlikuvas od svoite sogragani.Ne se site isti.Ima vo Kavadarci zemjodelci i ne treba da se sramat od toa.No ima i spored vas graganski luge koi ne se zanimavaat so agrar...Ja licno i mojta familija nemame niva ili bavca pa nikogas ne sum rekol za nekoj moj sograganin sto ima "seljak".A i vo periferijata ako ne najdes rabota ke rabotis na niva i ke izvadis leb.Ali vo Skopje ako ne najdes rabota treba da ostanis na ulica...Има навреда и има извор на “навреда’’,значи навредата има ефект само од уста на некој за кој знаеш дека е подобар од тебе.
Или да упростам до мене не допира тоа “селодром’’ од некој што пред да дојде на утакмица бил на нива или бавча.
Mozes da me ubeduvas kolku sakas vo set tvoj post i donekade ste vo pravo ali da mi kazuvas deka ste nadvikale cela sala NE...Evaka sea.Malku objektivno...Minatata sezona koga dojdovte prviot pat(posle pobedata nad Strumica sto ja napravivte) bevte okolu 200 i iskreno ne nadvikavte bidejki togas realno i Lozari ne bea organizirani.Ne se slusavte samo na dva tri pati koga cela sala ja peese 1963...I zatoa priznavam...
Ali za kupot koga bevte.Lozari imaa kade kade podobra organizacija i bea okolu 200 a i atmosverata bese mnogu naelektrizirana.Togas iskreno glas ne vi se slusase.Neznam dali bese na dvete utakmici ali toa e realnosta...
Togas atmosverata ne bese na nivo.A na kupot i da bevte 300 nemase da ja nadvikate cela sala zatoa so site peeja i imase poveke od 2300 gledaci...Епа не е ли срамота 200 души да надвикаат 2000 ????????? И тоа кога клубот им губи убедливо цела утакмица...
Не да не беа организирани ...Со шерифот на трибина кој би бил организиран....
За купот беше еден автобус и тоа само помлада екипа бидејќи повеќето беа на мекици кај Вепар заради добиената принова...И ти тука очекуваш 50 луѓе да надвикаат 2000 или повеќе...Нон-сенс...Али тоа со дека Скопје има Аеродром а дека курот им е авион беше врвот во навивањето на нашата навијачка сцена...Само имбецилен дегенерик може да смисли такво нешто....
Ени мени сени, навивам за Фени !? Пред цела македонска јавност се резилевте на телевизија, и ти ќе кажуваш за песниKoga veke spomna imbecilen degerenik...Vasiot biser na mudrosta "Simik usi,k*r da pu*i" podobar e???