Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bojan Popovik na dvete utakmici so Feni vo Bitola dade 20 kosa.Gledav na statistikata na KFM pisuva deka na prvata utakmica MZT-Pelister Bojan Popovik dal 18 kosa.Se raboti za dobar igrac.Site trojca se dobri trojkasi.Spored mene ako gi zemite site ovie igraci ste favoriti za vtoroto mesto...Sekako i dokolku ostane Jane...Ај нека ни е со среќа со овие двајца и нека ни донесат само успеси....
Пејановиќ е добра алтернатива на кец пошо не се знае дали Јане ќе си иде ,а и да не си иде сепак во клаузулата од договорот му стои дека кога сака може да напушти...
За Хелд е иста работата само што он е алтернатива на Мујо и Перо иако јас мислам дека он може да игра и како чист бек-шутер...Лани не напуни со тројки у наша сала па сеа се надевам дека може да го повтори изданието...
За Поповиќ ќе видиме дали ќе дојде ...Ја баш не се сеќавам дека он лани нешо посебно изигра ама сигурно ќе добива 15-етина минути по утакмица и ќе се труди да ги искористи за што подобро да се наметне кај Ацо...
Bojan Popovik na dvete utakmici so Feni vo Bitola dade 20 kosa.Gledav na statistikata na KFM pisuva deka na prvata utakmica MZT-Pelister Bojan Popovik dal 18 kosa.Se raboti za dobar igrac.Site trojca se dobri trojkasi.Spored mene ako gi zemite site ovie igraci ste favoriti za vtoroto mesto...Sekako i dokolku ostane Jane...
Не знам, кај нас кога играа МЗТ-Пелистер (зборам за онаа втората утакмица, на првата немаше публика пошо бевме казнети) најдобар впечаток ми оставија Хелд и Вотсон. Овој плејов не знам мислам дека беше просечен, а ти викам Поповиќ ич не го памтам. За Соколов и Тасовски, за првиот не знам, ама вториов го видов во петокот беше заедно со играчите на Работнички излезен, ако воопшто и тоа нешто покажуваДа почекаме уште 10 дена да видиме екипите што ќе земат, мада од домашниве не останаа многу слободни, едино странци. Сега за сега, скоро сите добро испазарија, освен Работнички за кои мислам дека имаат послаб тим од МЗТ оваа година, пошо подобри се само на 2 и 3 позиција.
дома ке тепат ама на гости ке се помачат и феспед направии добар тим
Сега оваа година ќе го тепате РАботнички на имиња според составите моментално сте ептен подобри ќе има интересно дерби оваа сезона.
Не знам, кај нас кога играа МЗТ-Пелистер (зборам за онаа втората утакмица, на првата немаше публика пошо бевме казнети) најдобар впечаток ми оставија Хелд и Вотсон. Овој плејов не знам мислам дека беше просечен, а ти викам Поповиќ ич не го памтам. За Соколов и Тасовски, за првиот не знам, ама вториов го видов во петокот беше заедно со играчите на Работнички излезен, ако воопшто и тоа нешто покажуваДа почекаме уште 10 дена да видиме екипите што ќе земат, мада од домашниве не останаа многу слободни, едино странци. Сега за сега, скоро сите добро испазарија, освен Работнички за кои мислам дека имаат послаб тим од МЗТ оваа година, пошо подобри се само на 2 и 3 позиција.
Ali MZT gi ima tamu Stankovik,Kiril Nikolovski,Despotovik
Мислам дека направивте огромна грешка со пуштањето на Николовски, се гледа дека има потенцијал во детето, можеше да ви се најде во ротација, во најлош случај ќе беше малку подобар од Мики![]()
Кирил Николовски е нов член на Вардар 2000, а Деспотовиќ е послаб од Крсто што работи во салата во МЗТ. Ги имаме Станковиќ и Кралевски, и евентуално ако дојде Поповиќ. Тогаш мислам дека ќе имаме по подолго време можеби не супер, ама многу добра екипа.
Да Вардар 2000 игра во Прва лига. Вардар осигурување се во Втора лига
Mozebi ne e za vo ovaa tema.No sto se desava so Vardar?Nesto Krstevski slusam ovo ono.Imaa ambicii i za BIBL...
Е ако не се појавувал на тренинзи тоа е веќе е друга работа, никој млад играч не може тоа да го направи и да очекува шанса за надоградба на талентот, па макар и во конкуренција на Мики.
А тоа што беше ептен слаб мислам дека и не е толкав проблем, со добар режим на исхрана, час-два повеќе во теретана и тој проблем ќе се реши.
Туку ако подразмислиш подобро можеби и логичен е потегот да се пушти Николовски, ги земавте Станковиќ, Кралевски, наводно близу сте и до Поповиќ, па и нема баш многу простор за Николовски.![]()