Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Тој што е за греота знаеше вишок да направи, тој што е за греота знаеше во дриблинг да влезе, да пушти пас, да отвори контра. Тој што е за греота знаеше да погоди од 20 метри, да истрча цел терен шпринт и да се врати да покрие...Тој што е за греота срце оставаше на терен, а не ко најјакото засилување да си трчка по терен, или ко мата да не може да издржи дуел.
Скоро 90% го замразивме заради црвениот со Реал, а реално сите крила што ги имаме (и со оваа форма) можат вода да му носат.
Ти ова озбилно ? Нани нит оставал срце на терен, нит покривал нешто претерано во одбрана, многу често знаеше да претера со дриблање. Човекот изигра една полусезона на ниво, а беше 7 години во Јунајтед. Не дека моменталниве крила се сјајни, ама Нани не е ништо поарен од нив. Вуанаби Роналдо и играч кој можеше да биде голем, но не го изполна потенцијалот, ништо повеќе.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Ти ова озбилно ? Нани нит оставал срце на терен, нит покривал нешто претерано во одбрана, многу често знаеше да претера со дриблање. Човекот изигра една полусезона на ниво, а беше 7 години во Јунајтед. Не дека моменталниве крила се сјајни, ама Нани не е ништо поарен од нив. Вуанаби Роналдо и играч кој можеше да биде голем, но не го изполна потенцијалот, ништо повеќе.
Со денешниве крила да, жалам по Нани. И повреден, и со расекотини, и со џумки во глава играше. И се тетеравеше против Баерн од премор затоа што напред-назад ораше таа утакмица. Дерби мечевите си ги сфаќаше сериозно и се гледаше дека го сака Манчестер.
Можеби и ќе станеше подобар да не се најдеа толку потенцијали на едно место истовремено. На кого да му се даде повеќе слобода?

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Mene Jang mi bese najslab igrac zaedno so Valencia vo vremeto na Fergi sega e eden od najdobrite ako moze da se kaze e od tuka moze da se vidi do kaj sme so napredokot....

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Mene Jang mi bese najslab igrac zaedno so Valencia vo vremeto na Fergi sega e eden od najdobrite ako moze da se kaze e od tuka moze da se vidi do kaj sme so napredokot....
Јанг е истиот, ама другите се ептен слаби па ти се чини дека е добар сеа. :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.871
Поени од реакции
67.431
Ама ја утна сега.

Јанг одигра лоша сезона под Мојс, кога дури и ја сакав да го кикнат од клубот на крајот на летото, зашто ми изгледаше дека го боли стап за фудбал. Валенсија имаше 12 асистенции у првата сезона кога дојде кај нас.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Ама ја утна сега.

Јанг одигра лоша сезона под Мојс, кога дури и ја сакав да го кикнат од клубот на крајот на летото, зашто ми изгледаше дека го боли стап за фудбал. Валенсија имаше 12 асистенции у првата сезона кога дојде кај нас.
A moze I jas podsvesno gi hejtam uste od togas :) Shala na strana padnati ni se kriteriumite skroz nekako, pa vo nedostatok na kvaliteti se zadovoluvame sto ginele za klubot I trcale...

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Јас незнам зошто воопшто Браун и О'Шеј ги дадоја, баш ќе си бевме закрпени на повеќе позиции а и одбраната ќе ни беше милина. Ич не мислат овие од клубов :D

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.616
Поени од реакции
6.415
Валенсија ораше првите 2 сезони. Паузираше неколку месеци од скршеница и кога се врати продолжи каде што застана, воопшто немаше трага од повредата врз него.
Исто така и Нани газеше тој период.
Валенсија откако ја зема 7мицата му тргна назад. Што од притисок што од што го научија.
А Јанг изигра нешто над просечно првата сезона само. Како и лани.

R

red.devil

Гостин
Како ја заборавивте пелевата фаца, без него не може ништо... сТрам ве било! :sakasuste:

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Нани беше поим за крило.Него го утепа што беше цел живот во сенка на Роналдо и самиот негов инает заради што беше оставен да кисне на клупа од страна на Фергусон.

Kajgana Shop

На врв Bottom