Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.650
- Поени од реакции
- 31.879
Играта ја имам играно на времетоАј гледај го Watchmen, убеден сум дека ќе те бендиса!![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Играта ја имам играно на времетоАј гледај го Watchmen, убеден сум дека ќе те бендиса!![]()
Ништо не разбираш ти, тоа не е филм за секого. Ќе го има во учебници и прирачници како се праи филм.Пошто во брдмен то птицата беше во ред и не беше глупост пошто беше во име на уметноста, разбираме. Башка шо во суперхероскиве музиката е лоша и боите не се доволнио уметнички изразени.
Spider vs earth da ne beshe?Имаше еден суперхеројски со пајаци и не беше спајдермен, беше мрачен за разлика од овие, да не знае некој кој е на телма мислам го даваа
ХаSpider vs earth da ne beshe?
Shit, flashback me mavna koga go gledav vo voz za sk![]()
Ne sum gord na ovaХа
Хаха
Хахаха
Хааааааах
Нуб!
Го памтиш![]()
Ваљда за Mr. Nobody ти е сликчето пошто Experimenter навистина беше тешко срање.
Се слекува топлес или не? Така пишуваа порталите пред да излези филмотВаљда за Mr. Nobody ти е сликчето пошто Experimenter навистина беше тешко срање.
Инаку ако ви се гледа лабаво трилерче со Емчето гледајте го Regression, излезен е на Bluray и не е лош.
Спојлери. Гледај го бе, боза е.Се слекува топлес или не? Така пишуваа порталите пред да излези филмот![]()
Те молам да не ги мешаш играта и филмот. Значи по мое мислење играта не се зема во предвид. Гледај го филмот.Играта ја имам играно на времетоАма забораена ми е, така да можи да го гледам во некој погоден момент на такво расположение за тепање време.
Не. Баш повеќе е за Experimenter. Сепак, за сите 3 е.Ваљда за Mr. Nobody ти е сликчето пошто Experimenter навистина беше тешко срање.
Јас 5/10 би го оценил. Многу слаб филм ми беше, а го имав на watchlist и бев прилично заинтересиран. Главниот актер ми беше хајјлајт.Не. Баш повеќе е за Experimenter. Сепак, за сите 3 е.
Попрво би разбрал 3.5 за Mr. Nobody отколку 1 за Experimenter.
Не. Баш повеќе е за Experimenter. Сепак, за сите 3 е.
Попрво би разбрал 3.5 за Mr. Nobody отколку 1 за Experimenter.