- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.484
- Поени од реакции
- 119.317
Да. Исто и во Сити ради Калчополи зема.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
во 90+ и таму ја зедеДа. Исто и во Сити ради Калчополи зема.
Да. Исто и во Сити ради Калчополи зема.
Му зема титула на Фергусон и стигна негатива од 8 поени ако не се лажам, притоа победувајќи ги во меѓусебен дуел на Етихад. Иначе кој им ја направи екипата на Сити, и тоа забораив да прашам?Зема зашо имаа 3 пати појака екипа од сите др премиер лигаши плус му се погодија коцките плус У задње коло у задњи 2мин дадоа 2 гола а претходно прокоцкаа мислам 10 бода предност над Јунајтед исто ко шо у 2006 или 7 кога беше влезе дегенот у серија од 15 меча или така нешо без победа и се крстевме у Пацини шо им дае 3 гола и сам ги победи иначе ќе го дувавме.
Не биди инат пер. Лош е Манчини не ме јеби со овие играчи треба и мора да ги добива маливе екипи а он уште не научил измени да праи...
Со тим од 500 милиони да освоиш титула во последни секунди стварно јак треба да си.Алал да му е.
Абе ја гледате играва каква е ? КАКВА БЕШЕ ИГРАТА НА ТИТУЛИТЕ ПОСЛЕ КАЛЧОПОЛИ? пукни ја напред кај ибра и нека дава голој.Да не имавме некоај игра случајно? Зато не мачкаа сите во ЛШ.Од виљареал испаднавме еј,виљареал.И ти го браниш овај.
Еве составот го знаеме годинава каков е.Немаме сили за СИГУРНО трето место ? ИМАМЕ ТАКА? Ами оти нема да освооиме? Оти ебани тимови како карпи , аталанта,АБЕ СИТЕ не надигруваат? Кога и да отворам на резултати секогаш противниците имаат подобра статистика(одамна не ги гледам,ептен ретко)Тоа до кого е? играчите слаби се ? НЕ играат си го ладат?
И еве да влеземе Лш, што фајде?или важно е да се учествува?? Па со онаква игра ќе ни ебат матер тимови ко ПСВ,Олимпијакос, а за гигантиве да неправам муабет.СРАМ невиден ќе биде ќе не наполнат до врв.
Јас вака велам тренер Италијанец или Италијанска школа > било кој тренерДа, ама освои.
А сеа Јунајтед со магарето троши високи суми на играчи, па гледај на кое ниво се Јунајтед.
)))
Овој е претплатен да ги брани сите мртви тренери почнувајќи од Бенитез.Манчини за 4 години потроши помалку пари од ЛвГ што има сега потрошено во Јунајтед, на кој ова му е четврти преоден рок. Потроши пари али си освои титула, слатка за него и за сите (тамошни) навивачи на Сити, после 50 години мислам.
Де дупам бе Уфо, само ти не осеќаш. Не знам само дали зошто ми е мал или зошто шупакот ти е ко на Аса Акира.Овој е претплатен да ги брани сите мртви тренери почнувајќи од Бенитез.
Манчини е тапа тренер, заглавен е во 90-тите, нема никаква филозофија и тоа е тоа... Може ќе се сменат работиве само треба да добиеме 2-3 утакмици по ред на мускули, али тоа нема да го направи Манчини добар тренер. Во Сити ги имаше Агуеро и Тевез па пак не му чинеше нападот.
Штета е што после 21 коло сеуште не знае кој му е нјадобар тим, кој креира акции, кој дава голови, кој носи вода итн. итн. Абе малку осет да имаше ќе направеше нешто али тоа е. Ако не се среди набрзо мислам дека ова ќе му биде последен јак клуб што ќе го води. Ќе заврши како Бенитез...
Nova finta si naucil, aj da ne ja mesam majka ti eve ti edna: fintava ti bese gusta da te ebam u usta.(na tvoe nivo finta)Де дупам бе Уфо, само ти не осеќаш. Не знам само дали зошто ми е мал или зошто шупакот ти е ко на Аса Акира.
Zboram zaglaven vo 90-tite zasto on koga igral fudbal taka go trenirale so zauski i kazni. Denes strucniot stab e ogromen tim a on gi prakja kaj kozari vo planina na lecenje. Igrac koga ne e vo forma so nego rabotat nutricionisti, psiholozi, pomosni treneri a ovoj gi cedi i gi kaznuva.Заглавен бил во 90тите божем е Капело или Липи а од 2005та е тренер
Што поише да очекуваш од човек што рече дека Дибала е флоп.![]()
Ама ми кажа, да те ебам на гаража. (на мое ниво финта).Nova finta si naucil, aj da ne ja mesam majka ti eve ti edna: fintava ti bese gusta da te ebam u usta.(na tvoe nivo finta)