Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Јас би го одбрал Ноер/ДеГеа на гол со непродуктивниве како штопери, место да го имам пример Тиаго Силва како штопер, кој е перфектен, кога другиот штопер пак ќе биде мизерија, па ќе треба да покрива за двајцата а овој на гол е дупка поголема од од шупакот на Аса Акира.
:pos::pos::pos::pos:

Јас би го одбрал Ноер/ДеГеа на гол со непродуктивниве како штопери, место да го имам пример Тиаго Силва како штопер, кој е перфектен, кога другиот штопер пак ќе биде мизерија, па ќе треба да покрива за двајцата а овој на гол е дупка поголема од од шупакот на Аса Акира.

Види сега, правиме муабет за реални цели, да речиме Тер Штеген и некој јак стопер кој би дошол кај нас. А сега Ноер, Де Геа се друга приказна. :)
Ееејј, ја знам оваа Акира, ама не е ништо посебно. Просечна ко Мињоле е.

Види сега, правиме муабет за реални цели, да речиме Тер Штеген и некој јак стопер кој би дошол кај нас. А сега Ноер, Де Геа се друга приказна. :)
Ееејј, ја знам оваа Акира, ама не е ништо посебно. Просечна ко Мињоле е.
Томи, ти да не си почнал да се дрогираш бе брат? Ова, сериозно те прашувам, жими сфе :)
Друга реална опција е работава да те има побрлавено, зошто не си ти ТИ, не си оној што беше. Прочитај што имам пишано мајку му ебам :D

Одбери го најдобриот голман на планетава и најдобриот штопер на планетава.
Во една ситуација, остави ги Ловрен и Сако како најдобри наши штопери со најдобриот голман на планетава, во друга ситуација извади еден наш штопер, стави го најдобриот на планетата и остави го Симон на гол.
Кој Ливерпул ќе биде постабилен во одбрана? :)

Никаде не реков најдобриот што можеме да си го дозволиме или најдобриот што може да дојде кај нас, зошто не знам кои се тие опции. Се' може да се случи. Затоа, најдобриот голман и најдобриот штопер во моментов :)

Томи, ти да не си почнал да се дрогираш бе брат? Ова, сериозно те прашувам, жими сфе :)
Друга реална опција е работава да те има побрлавено, зошто не си ти ТИ, не си оној што беше. Прочитај што имам пишано мајку му ебам :D

Никаде не реков најдобриот што можеме да си го дозволиме или најдобриот што може да дојде кај нас, зошто не знам кои се тие опции. Се' може да се случи. Затоа, најдобриот голман и најдобриот штопер во моментов :)

Да се дрогирам не, ама работава малку во последно ме има збрлавено, пошто на крстопат сум периодов и малку забегувам. :D
Дакле, стопер бирам.

Па вреди пола екипа бе Ека. Направи само замена, земи го Де Геа кај нас и дај им го Мињоле нив, па ќе видиме до кај ќе бидат они со Блинд, Смолинг, Јанг и Дармиан.
Пејкo јa сoсемa се сoглaсувaм сo тaa изрекa. Пoгoтoвo штo јa имaме oсетенo и знaеме кaкo е сo Мињoле.
Тие штo имaaт дoбaр гoлмaн знaaт дa гo ценaт. Верувaм декa фaнoви нa јунaјтед и интер се меѓу нив.

Оди пиши го ова во ПЛ темата да ти се нафрлат (ќе користев друг збор ама ај :D
Јa имaм читaнo дискусијaтa претхoднo, се сеќaвaм декa не беше "пoпулaрнo" тoa мислење зa гoлмaнoт декa вреди тoлку. Не ми мудрувaј, пиши штo сaкaш слoбoднo :д
Инaку сo две рaце би пoтпишaлa Нoер дa ни е дoживoтен гoлмaн, a дa oстaнaт бaрaбиве у oдбрaнa. Oвa не вaжи сaмo зa фудбaлoт, и зa рaкoмет е тaкa. Хинт: Бoркo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom