JUVE_Ultras
Ragazzo della piazza
- Член од
- 22 септември 2010
- Мислења
- 2.451
- Поени од реакции
- 3.968
Нема да најдеш видео ова е од сезоната 2005/2006,кога Тудор е на позајмица во Сиена,не е ова дресот на ЈувеНикад не најдов видео од ова

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема да најдеш видео ова е од сезоната 2005/2006,кога Тудор е на позајмица во Сиена,не е ова дресот на ЈувеНикад не најдов видео од ова
Па нема врска што не игра во Јуве, доколку го удрил видео 100% ќе имашеНема да најдеш видео ова е од сезоната 2005/2006,кога Тудор е на позајмица во Сиена,не е ова дресот на Јуве![]()
Нема све на Јутуб.Рома изгуби 2-0 и нормално Тоти почна да дели боксови коа му губи Рома,попи црвен,а Тудор само му врати во мешаницата.Еве ти некои инсерти пошто не веруваш дека се случило ова.Па нема врска што не игра во Јуве, доколку го удрил видео 100% ќе имаше![]()
Апсолутно сеедно ми е кој ќе освои од тие две екипи, ако Интер веќе не е конкурент..Еве веќе 4 години играме на три фронта... и пак ништо не ни можат
Ај, барем на крај сите ќе се крстите во Наполи да го освои Скудетото
![]()
Нема све на Јутуб.Рома изгуби 2-0 и нормално Тоти почна да дели боксови коа му губи Рома,попи црвен,а Тудор само му врати во мешаницата.Еве ти некои инсерти пошто не веруваш дека се случило ова.
Копија си е копија[DOUBLEPOST=1453576720][/DOUBLEPOST]
Никад не најдов видео од ова, како што има од Куфре кога го шамара Дел Пиеро, а има шанси да е од истата утакмица
Еве ти доказ дека твојот капитен беше тежок лузер, оти остај што плачеше после порази и знаеше по некој црвен да добие и плачеше на големо за време и после мечевите, туку и кога тимот му водеше 4-0 тој наместо да се радува целта му беше да ги испровоцира противниците за да си го задоволи егото. Достоинство треба да се има не само во пораз, туку и пред се во победа каде што се прави разликата меѓу играчи кои покажуваат класа паралелно со фудбалските способности и тесни душички како Тоти кои едвај чекаат да се искурчат.
Го гледав, а под него ова видео ми испадна, ова е бетер од клоцата на Балотели
Го гледав, а под него ова видео ми испадна, ова е бетер од клоцата на Балотели
Да да, у реду е ти ебам фацата, секако дека ќе сакам Јуве да освои ако Интер не во конкуренција, нема проблем.Апсолутно сеедно ми е кој ќе освои од тие две екипи, ако Интер веќе не е конкурент..
Кхм... Монтеро беше дефанзивец, често гледаме оштри стартови од дефанзивците.Башка Монтеро е играчот што има најмногу црвени картони во Серија А, над 20.
Додека Тоти е АМФ играч, и во случајот со Бало беше вратен на своја половина кај корнер знаменцето само да го утепа Будалата.
#NмаРазлика
П.С. Милан бод по бод...![]()