Ау Ревенант, ау каков фииииилм.
Како бе, може овој да ви биде досаден. Како може после 30 минути да го изгасите и да кењате дека е лош или дека сте му дале преодна пошто е биографски.
Во Кили-стил, па ви људи мои ни сте видели досадан филм, бре, да ве је*ам. Да ви пуштам некој од француско и руско производство да видите што е досада. Да ви го пуштам Франкофонија, да видите што е досада. Од почеток до крај бев напнат и сакав да знам што ќе се деси со Лео. И Лео факинг Беар Грилс или обратно беше Беар факинг Лео Грилс
Цар си е Лео без дупење. Каква улога донесе, па мислам ако не земе со улогава Оскар, то академијата треба да се затвори и 6000-те членови до еден на доживотна. Потежок криминал ќе нема во историјата на филмот. Ињариту мајсторе опет си направил одличен филм. Како се движеше камерата додека бегаа на бродот или додека се тепаа, ко во живо човек да ги гледа.
За Лубецки такоџе секоја пофалба. Каков беше визуелно филмов, аууу, сексуално задовољство. Такви бои извадени, а што е најјакото без никакви ефекти, него мајка природа. Такоџе царот Лубецки си заслужува Оскарче. Едино крајот малку ме сјеба и ми го наруши впечатокот за 9ка да добие. Ама остатокот беше
.
П.с. Меѓу овој и Birdman, Birdman би го ставил ко подобар, барем јас го доживеав подобро. Иако и двата сум ги оценил со 9ка.
П.П.С. Грев ќе ви се пише ако го гледате на мочан скринер. Трк во кино.