- Член од
- 28 октомври 2014
- Мислења
- 329
- Поени од реакции
- 144
Сепак немал италијански пасош, незнам само како излезе таа вест дека имал и таков пасош...Пандев има италијански пасош, е сеа незнам што е проблемот, Попов така го решија со бугарски, со Пандев не се знае што е причината да не може.
Ја гледав на стрим. Стварно се изрезили, немаше потреба. После 2 минути влезе Бурак Јилмаз за него... Ама ајде бидна веќе
Па играат утре на гости со Ризеспор од 12. Тогаш ќе биде церемонијата за трофејот и медалите Ти гледај да биде прв стрелец у купот тоа ќе биде јакоПандев зема медал за освојување на турско првентсво со Галатасарај ?
Па можеш песната за него од Тони Зен и ТамараИма ли бе тука некои фанови на Пандев?
Планирам за некој ден да направам видео со компилација од голови од Пандев. Има неколку видеа на youtube ама се катастрофа, ова ќе биде стварно внимателно скоцкано. Па ако некој има искуство со правење, сечење, лепење и монтирање видеа на youtube и сака да допринесе некако нека каже предлог. Еве на пример добра трака шо ќе иде у позадина, или да не испуштам некои јаки моменти, како тие познатите коментатори шо рипаат у тоа студиото кога ќе падне важен гол
This video contains content from UEFA, who has blocked it on copyright grounds.
Го закачувам по 8ми пат сеа, може нема пак да ме ебат[DOUBLEPOST=1453543851][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/watch?v=8V5KQDRnqLM&feature=youtu.beThis video contains content from UEFA, who has blocked it on copyright grounds.
Sorry about that.