Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
На проба двајца срби, тој 4-ката не бил лош. Нештo има комбинации за неколку наши репрезентативци, ама пошто имам обврски овој период, не сум упатен многу многу, ма да од 15-ти почнува преодниот рок, па ке имам попрецизни информации
Фала на информациите...Ајде да престанеме зошто ние така ќе се расправаме уште 5-6 дена...:tapp:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
На проба двајца срби, тој 4-ката не бил лош. Нештo има комбинации за неколку наши репрезентативци, ама пошто имам обврски овој период, не сум упатен многу многу, ма да од 15-ти почнува преодниот рок, па ке имам попрецизни информации
Агоч каде отиде?Јане има договор и за оваа сезона или не?

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Уште бе села и градови дефинираме?

Многу ми е глупаво да банирам од навивачка тема за МЗТ навивач на МЗТ, навивач на Струмица на тема за Струмица....

Ако некој провоцира, а не е санкциониран - пријавете кај шо треба за да избегнуваме нус-последици и жалби отпосле.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Hristov е баниран од темата на 7 дена..Radical..3 дена

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Да ве прашам нешто тие што сте поупатени за МЗТ. Дали е точно дека Јане веќе договорил и се чека само да дојде 15 Јуни за да потпише за Фершпед??? Колку што јас знам Фершпед превзема ногу работи во свои раце и првото сигурно засилување му е Јане Петровски. Ај ќе ве молам некој да ми одговре дали знае точно, затоа шо сум ептен изненаден од информацијата ( инаку ја добив од дечки од Центар кои умираат за Фершпед ).

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
jane trebase lani kao demek da potpise za fersped ama ne ispadna nisto. so 99 % sigurnost ako zaminuva od MZT jane ke ide vo stranstvo

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Гледам на темата на Струмица кажавте дека Грне потпишал со вас епа ај нека ви е честита интересен играч пред се зедовте играч што ќе игра за Аеродром со срце.Инаку сега го имате најбоксерскиот тим Мики Деспотовиќ,Тони Грнчаров,Мухамед Тачи уште Срѓан Станковиќ ви фале да бидете комплетни мала шала.

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
kolku da te informiram Tachi ke si ide, taka da... a vie go imate najgadniot na celo so Milan Prekovici vi fali uste Toni Simic , mala sala

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
kolku da te informiram Tachi ke si ide, taka da... a vie go imate najgadniot na celo so Milan Prekovici vi fali uste Toni Simic , mala sala
Колку да те информирам ние завршивме со Милан ПРековиќ си замина во Србија и се ќе биде тренер во понатамошната негова кариера.Добро де сеа ако си иде Тачи земете го Станкоч да потполне место.:pos2:се шалам де.

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Гледам на темата на Струмица кажавте дека Грне потпишал со вас епа ај нека ви е честита интересен играч пред се зедовте играч што ќе игра за Аеродром со срце.Инаку сега го имате најбоксерскиот тим Мики Деспотовиќ,Тони Грнчаров,Мухамед Тачи уште Срѓан Станковиќ ви фале да бидете комплетни мала шала.
Ниту Деспотовиќ, ниту Тачи нема да се дел од Мзт во следната сезона. А за Станковиќ очигледно немаш поима каде има потпишано, така да празен муабет ти е ова...

Радикал Бој

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ниту Деспотовиќ, ниту Тачи нема да се дел од Мзт во следната сезона. А за Станковиќ очигледно немаш поима каде има потпишано, така да празен муабет ти е ова...

Радикал Бој
Na predhodnata tema imase napisano deka imate potpisano so dvajca reprezentativci.Dali se raboti za petrovski-grncarov ili ima nekoj sto potpisal a ja ne sum razbral?

Kajgana Shop

На врв Bottom