Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
32.904
Поени од реакции
67.558
Мех, пола од тука што коментираат во стилот на Ех, фанови на Јунајтед најдоа да зборат за флопови, и не го знаат коренот на дискусијава. Кога 85% од фановите на Јунајтед не сакаа да го видат Педро во нашиот тим, Донев ни викаше, вие не знаете за каков играч се работи, се надевам дека ке потпише кај нас, ке ве демантира сите, ке гази, за мали пари го земавме.

Педро не е флоп, Педро не постои на терен од дебито.

Последно уредено:
W

wicked_1

Гостин
Мех, пола од тука што коментираат во стилот на Ех, фанови на Јунајтед најдоа да зборат за флопови, и не го знаат коренот на дискусијава. Кога 85% од фановите на Јунајтед не сакаа да го видат Педро во нашиот тим, Донев ни викаше, вие не знаете за каков играч се работи, се надевам дека ке потпише кај, ке ве демантира сите, ке гази, за мали пари го земавме.

Педро не е флоп, Педро не постои на терен од дебито.
85%? сигурни 85?
Јас иам 6/7 пријатели хардкор Јунајтед фанс и сите навиваа да дојде Педро и да потпише, може се у тие 15% ама не ми се верува искрено..

Член од
14 април 2012
Мислења
32.904
Поени од реакции
67.558
85%? сигурни 85?
Јас иам 6/7 пријатели хардкор Јунајтед фанс и сите навиваа да дојде Педро и да потпише, може се у тие 15% ама не ми се верува искрено..
Ок, БУКВАлиста.
Мислењата за кои зборам се во фан клубот, стојат црно на жолто.

А твоите имагинарни пријатели ги нема, нели?

W

wicked_1

Гостин
Ок, БУКВАлиста.
Мислењата за кои зборам се во фан клубот, стојат црно на жолто.

А твоите имагинарни пријатели ги нема, нели?
Сакаш да кажеш дека речиси сите фанови на Јунајтед сакаа Јанузај да го остане и да го купат Мане пред Педро?
Оти тие 2 играча беа другата алтернатива.

Не се возбудувај, полека ти пишам, нека се имагинарни океј е.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.904
Поени од реакции
67.558
Сакаш да кажеш дека речиси сите фанови на Јунајтед сакаа Јанузај да го остане и да го купат Мане пред Педро?
Оти тие 2 играча беа другата алтернатива.

Не се возбудувај, полека ти пишам, нека се имагинарни океј е.
Не знам кого сакале, секој си има различни желби, али добро знам кого не сакаа. Кои биле алтернативите, со она што купивме се небо и земја разлика.

Последно уредено:
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
https://www.google.com/search?client=opera&q=man utd pedro welcome to manchester&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Шо ти праат 15 посто од Кајгана форум фанови на manchester.
Јас инаку мислам дека надвор од Кајгана форум, не постојат фанови. Шо би рекол thunder-от, лажни се. Еве сега, имаме и потврда на таквите алексџонсови заговорни теории. Имагинарни се сите фанови надвор од кајгана...

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ние сме на Кајгана и дискутираме за нашите ставови тука, затоа мислам дека е глупо да се меша другари, странци, специјалци. Сите имаме по некоја избегана будала на фб, колега или другар чии ставови се небо земја.

Кажете ако бараме податоци од сегде, ќе соберам анамнези и заклучоци од пациенти од Бардовци и од институт за психијатрија па ќе ги направиме генералните ставови за тимови и играчи многу поинтересни од само Педро, Депај и Харе Кришна.

Не гледам зашто на интерна дискусија на Кајгана би ги вметнала како аргумент фудбалските ставови на колегава што е за Милан оли на директоров што е за Барселона.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
За разлика од многу други фаци кои кога клубот не им игра добро ги нема за живи, тие се цело време тука. Јесда понекад напнува тоа што никако да обвинат или да прифатат вина кон одреден играч, али занемарливо е тоа со фактот што цела сезона после секоја срамна утакмица тие се тука...и јадат ремет, и не бегаат.
Сезоната на Мојс и најбројниот фан клуб Јунајтед составен од Фрос, Чемпионс, Ред.Девил и Видук :D

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ние сме на Кајгана и дискутираме за нашите ставови тука, затоа мислам дека е глупо да се меша другари, странци, специјалци. Сите имаме по некоја избегана будала на фб, колега или другар чии ставови се небо земја.

Кажете ако бараме податоци од сегде, ќе соберам анамнези и заклучоци од пациенти од Бардовци и од институт за психијатрија па ќе ги направиме генералните ставови за тимови и играчи многу поинтересни од само Педро, Депај и Харе Кришна.

Не гледам зашто на интерна дискусија на Кајгана би ги вметнала како аргумент фудбалските ставови на колегава што е за Милан оли на директоров што е за Барселона.
А ако ми е другар Роби Севиџ? :)

R

red.devil

Гостин
https://www.google.com/search?client=opera&q=man utd pedro welcome to manchester&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Шо ти праат 15 посто од Кајгана форум фанови на manchester.
Јас инаку мислам дека надвор од Кајгана форум, не постојат фанови. Шо би рекол thunder-от, лажни се. Еве сега, имаме и потврда на таквите алексџонсови заговорни теории. Имагинарни се сите фанови надвор од кајгана...
https://www.google.com/search?q=messi+welcome+to+chelsea&rlz=1C1KMZB_enMK533MK533&oq=messi+welcome+to+chelsea&aqs=chrome..69i57.7332j0j1&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8

Честитки Сабаховиќ, штотуку откри начин на интернет заработка од кликови. (y)
Најтажно е што голем дел од овие што ги спремаат видеава и сликичкиве не ни знаат како се игра фудбал а не па фанови да се на некој клуб. :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Сезоната на Мојс и најбројниот фан клуб Јунајтед составен од Фрос, Чемпионс, Ред.Девил и Видук :D
Да не ги заборавиме и новите профили во вашиот фан клуб таа сезона, кои исчезнаа само неколку месеци после регистрацијата. :P

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Честитки Сабаховиќ, штотуку откри начин на интернет заработка од кликови. (y)
Најтажно е што голем дел од овие што ги спремаат видеава и сликичкиве не ни знаат како се игра фудбал а не па фанови да се на некој клуб. :)
Не знам. Може се од Кајгана. Ваш фан клуб.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.737
Поени од реакции
12.791
Мене нарочито ме изостави ? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom