Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.499
Поени од реакции
10.255
Муабетите вриштат и затоа по обичај во такви не се мешам, ама ова не можам да го преќутам. Ако Арсенал треба да го искористи фактот што Компани им е повреден, така Сити треба дупло да го искористи фактот што Кокелан, Казорла, Вилшер и Санчез им се повредени.
Многу често пред повредите на Арсенал се замижува и не се дава вредност на тоа што првотимците нема да им играат и ќе се видно ослабнати, ама затоа на други тимови конкретно Сити, на повредите се дава огромно значење и доколку има неуспех причината се повредите.

Иначе за утакмицата во недела, на Емирати ќе играат првопласираниот против четиринаесеттопласираниот. Не може да се каже дека 100% Арсенал ќе тепа, зошто во минатото, посебно во Англија малите екипи знаеле да приредат изненадување против големите клубови, така да бидејќи се е возможно Челзи може да го изненади Арсенал и да извлече бод, кој би можел да е витален во борбата за опстанок.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.937
Поени од реакции
67.640
Па, Сити е екипата која кога беше комплетна 2 пати ја освои ПЛ, не Арсенал.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
лани не беа? или лани нејќеа да освојат? :D
Ја ко шо сфатив од муабетов, се збори за комплетна у смисла да нема повреди, а нема сезона во Арсенал кај што барем еден првотимец не е повреден.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не знам што се замарате да објаснувате на глупи луѓе како @Џони Вајсмилер дали арсенал бил лузерски или не лузерски тим. Истиот тип кажуваше дека Баерн играле на заебанција со арсенал во лш. lol
Кој си ти бе мрсул еден мене да ме нарекуваш глуп?..ако имаш аргументи бујрум демантирајме а не да продаваш ниски удари кој бил глуп а кој не бил.и вие ако бевте паметни толку ќе ме разберевте што сакам да пишам бидејќи потенцирам директно за ПЛ и во ситуација кога екипата се бори за титула а не во групите во ЛШ против Баерн кој си играше курташак и Олимпиакос..голем кур ако го победиле Олимпиакос во Атина кога посекако Барселона ќе ве елиминира да се мочам јас во тие битни победи ако ги рачунате.....погоре прецизно и концизно објаснав зошто Арсенал се лузери и дека треба сите можни коцки и звезди да се поклопат за да станат шампиони..ама не се поклопуваат бидејќи и ваков никаков Манчестер Сити со килави Агуеро и Силва ќе освојат титулата пред вас..бидејќи Арсенал не е екипа составена од мажи туку е екипа составена од мекуши без фудбалски инает

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А кој си ти екипата да му ја нарекуваш лузерска?
Сам провоцираш, трпи тогаш кога ќе им дојдеш преку глава. Ми пишува што би рекол Чекич докторски дисертации, големи постови, демек разбира нешто за после 3.7 секунди да се жали како го бутнале 7657 утакмици.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А кој си ти екипата да му ја нарекуваш лузерска?
Сам провоцираш, трпи тогаш кога ќе им дојдеш преку глава. Ми пишува што би рекол Чекич докторски дисертации, големи постови, демек разбира нешто за после 3.7 секунди да се жали како го бутнале 7657 утакмици.
А кој е тој бе да ме нарекува глуп?..јас навредив некој тука член директно?..ќе нарекувам лузерски кој сакам тим бидејќи се работи за екипа од Англија а не навредив некој директно..каков аргумент тебе ти е ова дека јас му сум ја навредил екипата тој има право мене да ме наречи глуп?...мислам апсурдно е не заебавај..дај свестете се малце во Македонија живеете не во Англија

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.363
Поени од реакции
5.508
За провокација беше напишано тоа бе

Јасно ми е дека ако не го пратите многу Арсенал не знаете што значи Кокелан за тимот ( и Казорла), и јас исто за други тимови мислам дека најважен играч им е најскапиот и најескпонираниот но не е така.

И уште еднаш да си повториме, фаворити за титулата се Сити, а не ние, ако се додржиме вака на плус-минус два-три бодови од Сити се ќе се сведе на една утакмица, претпоследното коло на Етихад.
Немој ти Мурињо финти префрлање притисок :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А кој е тој бе да ме нарекува глуп?..јас навредив некој тука член директно?..ќе нарекувам лузерски кој сакам тим бидејќи се работи за екипа од Англија а не навредив некој директно..каков аргумент тебе ти е ова дека јас му сум ја навредил екипата тој има право мене да ме наречи глуп?...мислам апсурдно е не заебавај..дај свестете се малце во Македонија живеете не во Англија
Ете, мрсул му кажа ти 1-1 сте, играте до 3. Повели, поклони се и почни.
Си зима при срце, затоа така реагира. Кој си ти да кажуваш кој како треба да реагира за навреда на тимот за кој што навива? Од кај па знаеш ти кој каде живее?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ете, мрсул му кажа ти 1-1 сте, играте до 3. Повели, поклони се и почни.
Си зима при срце, затоа така реагира. Кој си ти да кажуваш кој како треба да реагира за навреда на тимот за кој што навива? Од кај па знаеш ти кој каде живее?
Кај сака нека живее ,ако сака и од Старавина нека ми пиши..тој нема право да навредува директно член поради тоа што јас му го вреѓам неговиот омилен клуб..јас никого не навредив лично за така да се понаша како некој неандерталец од планина слезен.....и кој кур ти е тебе шо го браниш?..ако мислиш дека треба да се вреѓа тука и да се понашаме како идиоти и морони без образование како од марс паднати тогаш слободно кажи си...наместо да воведиш некаков ред ти тука објаснуваш дека тој е нормално да ме вреѓа дека за Арсенал сум рекол дека се пички и мекуши..

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Па, Сити е екипата која кога беше комплетна 2 пати ја освои ПЛ, не Арсенал.
Кажав и претходно, Сити и некомплетен треба да ја освои лигата со тим што вреди милијарда.

Компани бил повреден, океј имаат други двајца позади што вредат 70 милиони.

На Арсенал цела одбрана не вреди толку.

R

red.devil

Гостин
Кажав и претходно, Сити и некомплетен треба да ја освои лигата со тим што вреди милијарда.

Компани бил повреден, океј имаат други двајца позади што вредат 70 милиони.

На Арсенал цела одбрана не вреди толку.
Вредноста не е во платената цена. :)
Немој после некој кога ќе ти пише Мангала > Кошчелни да се бунтуваш по темиве кога сам не си ги цениш играчите. :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Арсенал се таква лузерска екипа со никаков менталитет што потребно е Јунајтед,Сити и Челзи + Ливерпул сите екипи да се катастрофа со 300 повредени играчи низ цела сезона за да можат да освојат титула,дури ни тогаш нема да бидат спокојни бидејќи ќе се најдат некои како Лестер и Саутептон што ќе му дишат на вратот...не е можно ниту една трвда и битна утакмица во ПЛ да немаат победено со години,како Македонската ракометна репрезентација се..тотални лузери..со оглед дека Сити колку толку се држи оваа сезона веројатно пак Арсенал нема да биди шампион па колку сака во форма нека се и Санчез и Озил
Lol. Najgolemiot poznavach na PL vo Svetot. Kje kazham za poslednata samp sho ja pamtam. Utd 3-0. Ako kazish deka e edna, Pool 4-1. Ako kazish deka se dve City 0-2 i 2-1. Ako kazish deka se samo pet Chelsea capitol one finale. Epa sea reshi se. Arsenal beshe luzerska ekipa pred 3 godini, sega malce poteshko. Soton i Stoke se tereni kade sho ne ni odi od uvek od ko dojde Venger pred 20 god, ali aj. Da se jadi лања samo.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom