Македонија-Србија 19.01.(18:15часот)Група А

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

БИТИ ил НЕБИТ

• Вкупно гласачи
    61
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога губиме губиме со стил, без победа натаму :)

За Манасков не туку тропајте таму. И да ја утнеше последната според мене беше МВП на мечот.
Конечно на ова првенство крилата почнаја да имаат некаква улога во тимот, а Манасков работи токму она шо треба да прави ако не и повеќе од то шо треба.

дај пушти бар тоа голот со кој израмнивме овде...

Јас појдов слика од авион да барам.
Кој би рекол дека ќе реализираме во ваква прилика. :D

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Изволте:D
Tan2013-10-19_132740548_3-620x350.jpg

Инаку, кажете колку е убаво вака кога последната акција ќе ја одиграш како што е договорено? А не ко Полска некој самиот да пробува да ја смени. Вака ќе им го бапневме и нив ако се изиграше планираното и ќе атакувавме полуфинале лагано.

ОДБРАНА ИДИОТИ ОДБРАНА! КАО ПИЧКИН ДИМ СЕ НЕМА АГРЕСИВНОСТ !!!

Очај да 12 спрема 2 минути исклучени за Македонија.Си поминуваа лесно ко молам може настрана да дадам гол.Очај се .

:facepalm:

Анчо ти си фациште жими се

Инаку, кажете колку е убаво вака кога последната акција ќе ја одиграш како што е договорено? А не ко Полска некој самиот да пробува да ја смени. Вака ќе им го бапневме и нив ако се изиграше планираното и ќе атакувавме полуфинале лагано.
Прав си, на видеото од голот убаво се гледа како Манасков ја очекува топката, нека се земе во предвид фактот дека да сме јас и ти на неговото место срцето ќе ни пукне од адреналин/притисок, тој убаво му го збучи.

Голот на Манасков не може да го избрише најинтересниот момент на мечот, кога 5 души му го облекуваа маркерот на Стоилов! :))

Овој Џукуч ќе јаде шамари од Ненадич во соблекувална,ептен лошо му се испонаша.Никаков ресект нема овој ко за 21 годишен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom