Македонија-Србија 19.01.(18:15часот)Група А

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

БИТИ ил НЕБИТ

• Вкупно гласачи
    61
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали бев ја единствениот што не ни примети дека топката влезе и мислеше дека се одби од стативата? Таман си реков „толку беше“ (башка на француски ми беше преносот, не ни разбирав што зборат) и гледам испадна гол било и сме победиле лол
Ne ei ja mislev deka ne e gol :D

За да биди кармата поголема трагичарот ја реши на крај :pos::pos: Уште ова ако го промашеше Деки бој ќе требаше да се самоубие :coffee:

Лелле Деки најголемиот лузер евер изигра најclutch утакмица. :vozbud::vozbud:

Браво, се надевам тука се случи пресвртот во неговата кариера и нема да се брука во битни моменти.

@Џони От Биди умен Џони.Се спасивме важно.:icon_mrgr:

Џукиќ цицај кнеле едно.Респект за Ненадиќ,големина од играч.

Нека се засрами Кире од денешниов натпревар.Зашто бе таква величина од играч,бог и батина, се упрпува и го снемува цел натпревар.:facepalm:

Не извади Деки Бој,иначе тепање и ебање на суво ако не дадеше гол.Мислам дека ќе имаше и седмерец ако не дадеше гол,ама ќе промашеше тогаш.:icon_lol:

После јужниот сосед северниот ми е најјак за уринирање ради фацички ко оноа копилено.Немој да сте се жалеле дека немаме среќа зошто утакмицава во ниту еден случај не смееше да излеземе со позитивен резултат за нас.

ОДБРАНА ИДИОТИ ОДБРАНА! КАО ПИЧКИН ДИМ СЕ НЕМА АГРЕСИВНОСТ !!!

Очај да 12 спрема 2 минути исклучени за Македонија.Си поминуваа лесно ко молам може настрана да дадам гол.Очај се .

Деки ако не го дадеше голов на плоштад ќе го распнеа мислам дека. Грешеше денес, што е и нормално, ама одлична партија, симнувам капа.

Колку одбрани имаше борко второто? 2?
ЕДНА ЧИСТА!!!!:sramezliv: и еднa oдбиенa oд блoк кoјa и кaнтa зa ѓубте ќе јa oдбрaнеше. Пa целa утaкмицa дa стoеше нa сред гoл нa стoл пoќе ќе фaтеше. Амa крив е oнaј избoрникoт КУРТOНOТ шo гo oстaвa целa утaкмицa:uzi:

До кога со овие инфаркт завршници, до кога ??? :mad:

Битно конечно и ние да имаме среќа на крај :D

Кире како уморен ми делуваше,едноставно мора да прифатиме дека на чоекот му се ближи крајот на кариерата и ја нема таа сила и свежина како порано па затоа ви делува дека игра толку слабо..а ако настапува и наредната и подругата година за нас на некое големо првенство(дај боже) ќе гледаме уште послаби партии...смената на генерациите мораше да се направи порано а не да се чека 5 до 12 па ајде ќе ги менуваме сите..ама тоа е Македонска работа

На денешен ден никој неможит да не победит, која среќа имавме што никој не покажаа од владата на тв:popce::popce::popce::popce::popce::popce::popce:

Несакам да помислам шо ќе се случеше ако ја промашеше Манасков на крај, кај и така јадеше ремет :)
...реално да не беше он денеска ќе не здрвеа, Лазаров сите седмерци ќе ги промашеше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom