Мултикултурализмот, и неговата злоупотреба

А да им отидам јас, онака...да ги провоцирам само со зборување. Без физички напад и слично. За најмалку мин, најмногу 10 ќе ме совладаат. Ќе треба тука да се отвори тема со кладење за колку време ќе ме приведат. Не се толку нежни и глупави како што изгледаат.

А да им отидам јас, онака...да ги провоцирам само со зборување. Без физички напад и слично. За најмалку мин, најмногу 10 ќе ме совладаат. Ќе треба тука да се отвори тема со кладење за колку време ќе ме приведат. Не се толку нежни и глупави како што изгледаат.
Da ama ti si belec,takada i kotek da ti udrat nikoj od dusebriznive progresivci nema ni so prst da mrdnat!Ke se pravat deka ne videle nisto ,nitu pak slusnale nesto.Nivnoto licemerie e nadaleku poznato i priznato.

Јас сум дете од Јаја Паша, 21 година живеев таму. Со муслимани сум израснал. Заедно со нив сум учел, јадел, шетал, спиел, пиел, тепал, кај нив дома сум одел, тие кај мене дома доаѓале.2001 година ја поминав на Јаја Паша. Им ја знам психологијата, знам како размислуваат, знам како дишат. Целиот живот го поминав со нив.

Најпатетично од се ми е кога ќе седнам со некое атеобудистичко дерле од Козле, или некој анархист од Велес кој единствен контакт со муслимани имал кога дружел на факултет со некој еманципиран босанец од Карпош и ме убедува дека моите ставови кон муслиманите се базираат на стеротипи и предрасуди т.е. произлегуваат од моето недоволно познавање на нивната култура. Луд јебе збуњног:pos:

Баш напротив моите ставови се темелат на долгогодишна обсервација и интеракција со културата на исламот, а нивните ставови се темелат на сувопарни прочитани текстови, немање на никаков контакт со муслиманите во реалниот живот, и голтање на она што им го сервира пропагандата.

Ама знаеш како, шимпанзото никогаш нема да може да му докаже на бонобото дека гепардите јадат мајмуни. А ние на глупите никогаш нема да им докажеме дека се глупи, и на овците дека се овци.

Последно уредено:
Јас сум дете од Јаја Паша, 21 година живеев таму. Со муслимани сум израснал. Заедно со нив сум учел, јадел, шетал, спиел, пиел, тепал, кај нив дома сум одел, тие кај мене дома доаѓале.2001 година ја поминав на Јаја Паша. Им ја знам психологијата, знам како размислуваат, знам како дишат. Целиот живот го поминав со нив.

Најпатетично од се ми е кога ќе седнам со некое атеобудистичко дерле од Козле, или некој анархист од Велес кој единствен контакт со муслимани имал кога дружел на факултет со некој еманципиран босанец од Карпош и ме убедува дека моите ставови кон муслиманите се базираат на стеротипи и предрасуди т.е. произлегуваат од моето недоволно познавање на нивната култура. Луд јебе збуњног:pos:

Баш напротив моите ставови се темелат на долгогодишна обсервација и интеракција со културата на исламот, а нивните ставови се темелат на сувопарни прочитани текстови, немање на никаков контакт со муслиманите во реалниот живот, и голтање на она што им го сервира пропагандата.

Ама знаеш како шимпанзото никогаш нема да може да му докаже на бонобото дека гепардите јадат мајмуни. А ние на глупите никогаш нема да им докажеме дека се глупи, и на овците дека се овци.

Па тоа е секогаш така.Истите што кукаат демек не си ти доволно изложен на други култури и затоа си исламофоб,всушност се тие кои живеат негде подалеку од жариштата во Македонија и не осетиле како е да не можеш да отидеш до продавница по јогурт а да не се пазиш да не те начукаат.
Или пак дека школските денови ти биле хорор,исполнети со тепачки препуцавање и терор.Замисли,некоја група од опресираниве го јадела од наши у Центар или Аеродром и они немајќи на кого,целата фрустрација ја лечат на локалното каурче.Да не ни почнувам да зборам што се дешава на децата во Тетово,Гостивар,каде што не е само една општина преплавена со такви,туку цел град плус околните села.

Е сега,кога одредени фаци,тоа се најчесто паркски анархисти,но највеќе авангардата од Менада и останатите хипстерски дупки у чаршија ќе идат на маршови на толеранција и ќе убедуваат луѓе дека ние сме криви за се и дека имало невидена албанофобија у државава,тогаш ми иде да ги фрлам у киселина.
Тие хипстерчиња се истите кои секоја недела праат слики со некое другарче од Х националност,го дудлаат за ЛГБТ и шернуваат постови против религија(секако само за критика врз Христијанството),но реалноста е дека нив КУР не ги боли за тоа.Се е тоа маска и начин на искачување на социјалната скала,преку -еј види ме колку сум толерантен и понапреден од остатоков од шупациве у земјава,не сум ја за овде,ја сум за у Париз Њу Јорк,само таму можат да ме сФатат.

Интересен нов феномен сега кај хипстерајов е,нивната југоносталгија,демек они ке просперирале тогаш-ЕЕЕ БРААТ ЈУГОСЛАВИЈА,ТОА БЕШЕ ТОЛЕРАНТНА ДРЖАВА,БРАТСВО И ЈЕДИНСТВО БРАТЕЕ!!!111.

Е,замисли ти сега,истиве фаци во ЈНА.Замисли на твојот претпоставен у војска,некој ѕвер од Крајина и му доаѓа ова неразбрано битие и уше од прв ден му вика:
А онака као,се извинуем али браат,ја као поштуем ако овде не јадеме ГМО,јас исто сметам дека Анархија е правилното решение за светот и дека војската е само алатка на капиталистите и расистите,башка сакам онака као секоја среда да праиме слика со албан4иња и роми,против предрасудите и од време на време ми треба safe space пошо јас сум транс пан сексуален веган Зен џендерфлуид и само да знаете дека ке ве пријавам за (Х)фобија,ако нешо не е како шо треба.

За рок од 10 секунди ќе му биде на истиот забиен бајонет у гз и изваден од уста. ^^

Последно уредено:
...и уше од прв ден му вика:
А онака као,се извинуем али браат,ја као поштуем ако овде не јадеме ГМО,јас исто сметам дека Анархија е правилното решение за светот и дека војската е само алатка на капиталистите и расистите,башка сакам онака као секоја среда да праиме слика со албан4иња и роми,против предрасудите и од време на време ми треба safe space пошо јас сум транс пан сексуален веган Зен џендерфлуид и само да знаете дека ке ве пријавам за (Х)фобија,ако нешо не е како шо треба.

За рок од 10 секунди ќе му биде на истиот забиен бајонет у гз и изваден од уста. ^^

^^
well-excuse-me_o_1840775.jpg
[DOUBLEPOST=1453037333][/DOUBLEPOST]Во меѓувреме во Германија:
http://kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=88264
http://b2.mk/videos?mod=main&vid=5163982

Неколку стотици мажи во мини здолништа протестираа во Амстердам во знак на солидарност на жртвите од сексуалните напади во Келн и во другите европски градови.

2-797-.JPG

Сексуалното злоставување не е проблем на жената на која и се случува, тоа е општествен проблем, скандираа демонстрантите, алудирајќи на честите препораки до жените да избегнуваат да носат провокативна облека за да се заштитат од напади. Кусите здолништа не се проблем.

Ние ги откриваме машките колена во знак на поддршка на слободното општество, во кое жените треба носат мини без некој да ги вознемирува, порачаа организаторите на маршот во холандската метропола.

Протестот е одговор на серијата сексуални напади за време на новогодишните празници кога неколку стотици жени од повеќе европски градови се пожалија дека биле жртви на грабежи и сексуални напади од мигранти.

Или во превод (јес да ова е за Шведска, ама сепак):
Sweden_052c4e_5474813.jpg

Последно уредено:
Нови (неуспешни) обиди неуките муслимански имигранти да се едуцираат на толеранција, мултикултура - и основно нормално однесување во јавност.

Швајцарија:
Swiss%20refugees%20guide.jpg

Германија:
NoTouching.png

swimming%20refugees%20cartoon.jpg

Во меѓувреме:
SfVmQga.jpg

Нови (неуспешни) обиди неуките муслимански имигранти да се едуцираат на толеранција, мултикултура - и основно нормално однесување во јавност.

Швајцарија:
Swiss%20refugees%20guide.jpg

Германија:
NoTouching.png

swimming%20refugees%20cartoon.jpg

:pos::pos::pos::yid::yid::yid: Оф мори мајко. Ова ми изгледа како прирачник за учење на вакви луѓе

0006426.jpg

кои првпат се среќаваат со цивилизација.

Инаку најново од Франција

CalaisJungle January 15 2016

Maaike Engels

Објавено на 16.1.2016
While shooting for their independent production 'Calais: Welcome to the Jungle. ' photographer Teun Voeten and video artist Maaike Engels were mugged by three refugees armed with pepper spray and a big knife. Luckily, nothing happened and a few other migrants from the camp in Calais came to our rescue.

[DOUBLEPOST=1453117825][/DOUBLEPOST]Сведоштво на една од жртвите, (Селена, 26 годишна девојка) за време на новогодишната ноќ

Последно уредено:
Дали зголемите тензии помеѓу Евреите и Арапите во Европа се резултат на зголемен антисемитизам или зголемена исламофобија?

Дали тепањето и убивањето на педери од страна на муслимани е резултат на хомофобија или исламофобија?

За другар либерал прашувам ...

Problemot na Evropa e mnogu podlabok od kolku shto se gleda....
Eve eden interesen tekst od RT,https://www.rt.com/op-edge/329241-europes-tragedy-merkel-immigration/ koj mi se chini "just nailed it".
Zboruva za nedostatok od mashkost/mazhevnost /masculinity
kaj Evropskiot belec mazhjak, kako rezultat od dolgogodishnata politichka, kulturna, duhovna, seksualna i ushte kakva ne tortura od feminizmot i seto toa shto odi pod raka so istiot...LGBT na primer.
Eve nekolku interesni citati:

Pundits and politicians assure the public that refugee males now storming the gates of Europe from the Middle East, Northern Africa and Central Asia will be required to learn that Western women are independent and sexually liberated. Such arguments, however, are obviously too weak to have any impact on the male cultures representative of certain refugee groups.

To these individuals, strong European women are ‘easy’ and easy victims; they have respect only for strong men – and strong men aren't exactly thick on the ground in Europe.

Since the 1960s, modern mothers have raised their sons to be women, soaking them in feminine values like accepting responsibility for household chores, being caring, understanding and attentive, and bend to every wish of the woman. This has produced a generation of soft, insecure men, who are out of touch with their masculine nature, identity and strength.

Indeed, Danish police officers were seen playing with refugee children on motorways instead of doing their job of enforcing the law. They were lauded as heroes in the media. They acted like women with soft hearts and not as men entrusted with defending their country and the rule of law.

...reveals the lamentable shortcomings of post-modern feminist culture, which does not possess the strength to defend itself against a male-dominated culture.

At the moment, Europe resembles a woman who allows herself to be battered and abused by her man. Like many battered women, she tries to cover her man's violations, makes excuses for him, and returns to him time after time.

I tie shto izlegoa na nekoj vid protest vo Holandija, oblecheni vo suknji i fustani...Dali voopshto se svesni shto za niv mislat begalcite od Azija. Neka prosheta sam, vaka oblechen vo odredeni delovi na Evropskite metropoli....Analniot otvor ke mu go rascvetat??? Bi rekol deka ushte poveke gi ohrabruvaat da go pravat toa shto go pravat. Dojde vreme evropskata zhena da e vejka na veterot bez zashtita od evropskiot mazhjak ili mozhebi taa tokmu toa go saka????

Последно уредено:
Дали зголемите тензии помеѓу Евреите и Арапите во Европа се резултат на зголемен антисемитизам или зголемена исламофобија?

Дали тепањето и убивањето на педери од страна на муслимани е резултат на хомофобија или исламофобија?

За другар либерал прашувам ...

Интересно прашање, штета што нитуеден либерален идиот сеуште нема дадено одговор. Од вакви прашања бегаат како ѓавол од крст :(

Problemot na Evropa e mnogu podlabok od kolku shto se gleda....
Eve eden interesen tekst od RT,https://www.rt.com/op-edge/329241-europes-tragedy-merkel-immigration/ koj mi se chini "just nailed it".
Zboruva za nedostatok od mashkost/mazhevnost /masculinity
kaj Evropskiot belec mazhjak, kako rezultat od dolgogodishnata politichka, kulturna, duhovna, seksualna i ushte kakva ne tortura od feminizmot i seto toa shto odi pod raka so istiot...LGBT na primer.
Eve nekolku interesni citati:

Pundits and politicians assure the public that refugee males now storming the gates of Europe from the Middle East, Northern Africa and Central Asia will be required to learn that Western women are independent and sexually liberated. Such arguments, however, are obviously too weak to have any impact on the male cultures representative of certain refugee groups.

To these individuals, strong European women are ‘easy’ and easy victims; they have respect only for strong men – and strong men aren't exactly thick on the ground in Europe.

Since the 1960s, modern mothers have raised their sons to be women, soaking them in feminine values like accepting responsibility for household chores, being caring, understanding and attentive, and bend to every wish of the woman. This has produced a generation of soft, insecure men, who are out of touch with their masculine nature, identity and strength.

Indeed, Danish police officers were seen playing with refugee children on motorways instead of doing their job of enforcing the law. They were lauded as heroes in the media. They acted like women with soft hearts and not as men entrusted with defending their country and the rule of law.

...reveals the lamentable shortcomings of post-modern feminist culture, which does not possess the strength to defend itself against a male-dominated culture.

At the moment, Europe resembles a woman who allows herself to be battered and abused by her man. Like many battered women, she tries to cover her man's violations, makes excuses for him, and returns to him time after time.

I tie shto izlegoa na nekoj vid protest vo Holandija, oblecheni vo suknji i fustani...Dali voopshto se svesni shto za niv mislat begalcite od Azija. Neka prosheta sam, vaka oblechen vo odredeni delovi na Evropskite metropoli....Analniot otvor ke mu go rascvetat??? Bi rekol deka ushte poveke gi ohrabruvaat da go pravat toa shto go pravat. Dojde vreme evropskata zhena da e vejka na veterot bez zashtita od evropskiot mazhjak ili mozhebi taa tokmu toa go saka????

Човек, што очекуваш кога родителите на своите 10-11 годишни деца за роденден наместо да им даваат барбики или колички, им даваат хормони за менување на полот кај детето? Знаеш ли колку вакви случаеви има во Европа? И што е најтажно, ваквите случаеви добиваат најмногу медиумско внимание (во позитивна смисла), и понатаму пропагираат дека ваквите случаеви се нормална ствар.
Во иднина нема да ме чуди и педофилијата да ја сметаат за нормална работа...

Интересно прашање, штета што нитуеден либерален идиот сеуште нема дадено одговор. Од вакви прашања бегаат како ѓавол од крст :(

Човек, што очекуваш кога родителите на своите 10-11 годишни деца за роденден наместо да им даваат барбики или колички, им даваат хормони за менување на полот кај детето? Знаеш ли колку вакви случаеви има во Европа? И што е најтажно, ваквите случаеви добиваат најмногу медиумско внимание (во позитивна смисла), и понатаму пропагираат дека ваквите случаеви се нормална ствар.
Во иднина нема да ме чуди и педофилијата да ја сметаат за нормална работа...

Во Шведска веќе има активисти за емпатизирање на лица со педо склоности.

И тие се луѓе од крв и месо... :kafence:

Најголемата иронија е што на јутјуб има видео од шведска тинејџерка која објаснува работи за педофилите, а на коментарите има доста морничави одговори, е сега колку се од возрасни...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom