- Член од
- 29 јануари 2012
- Мислења
- 2.174
- Поени од реакции
- 3.729
Дефинитивно слеп
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Дефинитивно слеп
spin off od daredevil ke mu doe, istiot glumec ke bide taka?Netflix ke snima serija za Punisher hmm samo da ne ja user.t so valt dizni efekti.
Scrubs, нема подобра серијаДечки дајте предлог за добра комедија, од по 20тина минути, чистo онака за уз јадење или слично. Гледано ми е: Big Bang, Brooklyn 99, HIMYM, Friends, The Office, Archer, Parks and Rec, 30 Rock исто и од старите имам гледано по нешто, Cheers, Frasier и слично, али за нешто поново сум...
Хм, исто гледано, мада не цела и не по ред...ќе размислам, фала.Scrubs, нема подобра серија![]()
Friday Night Dinner, The InbetweenersДечки дајте предлог за добра комедија, од по 20тина минути, чистo онака за уз јадење или слично. Гледано ми е: Big Bang, Brooklyn 99, HIMYM, Friends, The Office, Archer, Parks and Rec, 30 Rock исто и од старите имам гледано по нешто, Cheers, Frasier и слично, али за нешто поново сум...
И jaс би одела со Scrubs.Дечки дајте предлог за добра комедија, од по 20тина минути, чистo онака за уз јадење или слично. Гледано ми е: Big Bang, Brooklyn 99, HIMYM, Friends, The Office, Archer, Parks and Rec, 30 Rock исто и од старите имам гледано по нешто, Cheers, Frasier и слично, али за нешто поново сум...
Не си ја пишал, па да пробам - Seinfeld.Дечки дајте предлог за добра комедија, од по 20тина минути, чистo онака за уз јадење или слично. Гледано ми е: Big Bang, Brooklyn 99, HIMYM, Friends, The Office, Archer, Parks and Rec, 30 Rock исто и од старите имам гледано по нешто, Cheers, Frasier и слично, али за нешто поново сум...
Malcolm in the Middle preporaka od mene..Дечки дајте предлог за добра комедија, од по 20тина минути, чистo онака за уз јадење или слично. Гледано ми е: Big Bang, Brooklyn 99, HIMYM, Friends, The Office, Archer, Parks and Rec, 30 Rock исто и од старите имам гледано по нешто, Cheers, Frasier и слично, али за нешто поново сум...
It's Always sunny in Philadelphia, LouieДечки дајте предлог за добра комедија, од по 20тина минути, чистo онака за уз јадење или слично. Гледано ми е: Big Bang, Brooklyn 99, HIMYM, Friends, The Office, Archer, Parks and Rec, 30 Rock исто и од старите имам гледано по нешто, Cheers, Frasier и слично, али за нешто поново сум...
ја само првата епизода и ја изгледав а видов дека има и втора излезено по торенти. Солиден старт, вреди да и се даде шанса.Каква е Billions?
Каква е Billions?
:3