V
Viktoranius
Гостин
И жално е што клубот има претрпено многу маки од нив...
srce ma daj ne go tupi kako prvo vie ste mnogu pokrivi od toj sto vi sedi na foteljata,kako vtoro vie ne ste ultrasi nego vi ste huligani a huligan moze da bide sekoj,kako treto sto ke kazes za ovie dve :icon_cool:mist:Жално за оваа „фамилија„ која срцата и здравјето ги остави за ова мочано Мзт. Жално за дечките кои живеат за Мзт, кои и во победа и пораз се со него. Таа страст која ја има на трибините на Мзт, можам да кажам дека ја нема на ниедно друго место во Македонијава. Жално е да се видат лицата на оние кои знаат дека Мзт нема тим за високи дострели, а сеуште веруваат во чуда. Жално е за старите генерации навивачи кои доживеале некои убави моменти со Мзт, но и многу многу полоши, а сеуште не ја изгубиле вербата и страста. Уште пожално е за младите генерации кои доаѓаат со надеж дека и тие ке го доживеат она што го доживеале постарите и што го слушале низ маалата во приказните за кои сите мечтаеме да се повторат. Жално е некое магаре што не сака да си ја напушти фотељата ги држи во заложништво овие безброј срца. Жално е што никој не може да сфати како е да си таму мегу толпата кога еуфоријата ке дојде на трибините. Жално е што се дозволува еден клуб со вакви навивачи, со најдобрите навивачи во мизеријава од држава, полека да тоне во бездната на пропастот.
Но, вербата и љубовта никој неможе да му ја одземе на Аердромчето, страста која се повеќе се разгорува иако нема логичка причина за тоа, го движат напред секоја сезона. А на крајот од секоја сезона, без исклучок, доага она познатото, надалеку прочуеното........
srce ma daj ne go tupi kako prvo vie ste mnogu pokrivi od toj sto vi sedi na foteljata,kako vtoro vie ne ste ultrasi nego vi ste huligani a huligan moze da bide sekoj,kako treto sto ke kazes za ovie dve :icon_cool:mist:
:icon_coolabe pacient i ovde se pojavi ":icon_cool :icon_cool :icon_cool :icon_cool "nema spas od tebe
мизерно е што ти мислиш дека најде маана во нас што може да направи од Ајдуци сериозна групаИ жално е што клубот има претрпено многу маки од нив...
a kaj procita deka nie nekade sme napisale deka sme ultrasi?????????radical vi ako ste ultrasi ja sum vodza na grobari
jas sum na torcida a sea progovaram da bidam i na bbb pa ke gi soedinam gripite i.......:icon_cool:kez::je::icon_cool:icon_coolradical vi ako ste ultrasi ja sum vodza na grobari
Ако вие сте навивачи (било какви освен траги-комични) тогаш јас сум Супермен.radical vi ako ste ultrasi ja sum vodza na grobari
Ако вие сте навивачи (било какви освен траги-комични) тогаш јас сум Супермен.
Молим те, не ми прави споредби со вас, не сакам да си ја абам тастатурата, споредувајки се со нешто на толку ниско ниво како Лозари. Ајт