kao da si napraam deck ? mozam da gi kombiniram kartite od klasite ?
Карти од класи не, неутрални карти можеш во секој дек. Карти од класи единствено можеш да добиеш со Discover механиката мислам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kao da si napraam deck ? mozam da gi kombiniram kartite od klasite ?
Како поминавте, што места?
Како поминавте, што места?
Имаше многу што се жалеа на бест оф 1 како формат во групната фаза, реално многу е потиња од бест оф 3.
Јас не успеав да дојдам, ме ебе електрово, здравје на тој после празнициве најверојатно ќе бидам таму.![]()
Donev#2333Кој е заинтересран да се пробаме еден на еден?![]()
Milos#2392Кој е заинтересран да се пробаме еден на еден?![]()
Ќе си платеше 1600 за гомцето а?Пола саат го барам Old Murk-Eye низ колекција за да го крафтам, а тоа reward карта било![]()
Hearthpwn и Tempostorm ти се страни на кои имаш све што ти треба да играва. Немој да се задржуваш на една класа, пробај ги сите па после одучи што би играл. У сличај да купуваш пакови зимај ги оние класичните и би ти препорачал да не им праиш дисенчант на картите се додека не одлучиш која/кои класа/класи ќе ја/ги играш. Најбоље би ти било да собираш голд за тие соло авантурите поточно за Naxxramas, пошто доста од тие карти таму се играат у актуелни декови. Барај буџет верзии од дековите ради тоа што најверојатно би ги немал сите карти за некој одреден дек.И ја почнав да го играм чудово од пред 3 дена. Паладин 19 лвл и вориор 10 лвл. Како ? - незнам ни ја.
Некакви комбинации праам од логика и гледам (на предходниве 30 страници)дека баш така не функционира играва, стратегијата ми е ``снаџисе па преживи``
Ај ве молам кажете некоја јака формцаија со почетни карти за Паладин, надградба на декот (кои карти обавезно да ги имам,кои да ги исфрлам), и тактички варијанти против секоја класа со тој дек и јаки и слаби страни на декот.
Иначе и ја ги поебав тоа златниците за нови карти во кои ништо посебно не ми се падна (можеби murloc knight) , така да сега квестам за да ги отклучувам истансите.
На ранкед сум до 20 лвл стигнат.
За дековите тоа го сфатив дека ке треба здравје да остаам за да нафармам пари за да ги купувам. А на странициве баш ке побарам некој тип на дек (нормално фул) и после ке ги крафтам тие карти или ке ги собирам од истансите т.е.авантурите (ВОВ маана)Hearthpwn и Tempostorm ти се страни на кои имаш све што ти треба да играва. Немој да се задржуваш на една класа, пробај ги сите па после одучи што би играл. У сличај да купуваш пакови зимај ги оние класичните и би ти препорачал да не им праиш дисенчант на картите се додека не одлучиш која/кои класа/класи ќе ја/ги играш. Најбоље би ти било да собираш голд за тие соло авантурите поточно за Naxxramas, пошто доста од тие карти таму се играат у актуелни декови. Барај буџет верзии од дековите ради тоа што најверојатно би ги немал сите карти за некој одреден дек.