Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Како да се поклопува со договорот на Венгер или не ? :unsure:
http://www.goal.com/en/news/11/tran...be-itll-be-two-years-until-i-coach-in-england
http://www.espnfc.co.uk/story/2785076/arsenal-to-sign-nigeria-u17s-nwakali-and-chukwueze-sources
Arsène Wenger looks to have stolen a march on other leading clubs in making Arsenal favourites to secure the services of Kelechi Nwakali and Samuel Chukwueze, said to be two of the most talented youngsters in the world. Bayern Munich were among those looking to sign them but the Frenchman has built a reputation for developing players and seems likely to be able to keep his promise of being busy in the transfer window. The pair are likely to cost a minimum combined fee of £3 million.

Последно уредено:
За вечер само ме плаши пресингот што го играат екипите на Клоп, да не биде утакмицата како против Саутемтон, два паса кога не можевме да врземе.
Мора да ги победиме Ливерпул, составот им е десеткуван.

За вечер само ме плаши пресингот што го играат екипите на Клоп, да не биде утакмицата како против Саутемтон, два паса кога не можевме да врземе.
Така делува ама не ни е баш десеткуван. Ако се тргне Стариџ кој не постои веќе година и нешто, ќе се додаде само Кутињо како играч кој нема да настапи. Според последни муабети ќе играме со лажна деветка.

Мињоле
Клајн, Кокер, Сако, Морено
Џан, Хендерсон, Лукас
Милнер, Лалана
Фирмино

Ова е последно што прочитав на твитер, мада не е 100%.

Ајмоооо лепотанов нека распали денес!!

Така делува ама не ни е баш десеткуван. Ако се тргне Стариџ кој не постои веќе година и нешто, ќе се додаде само Кутињо како играч кој нема да настапи. Според последни муабети ќе играме со лажна деветка.

Мињоле
Клајн, Кокер, Сако, Морено
Џан, Хендерсон, Лукас
Милнер, Лалана
Фирмино

Ова е последно што прочитав на твитер, мада не е 100%.

Мхм, значи другаров за Ливерпул шо навива ме излажал или па он толку прати, во повредени ми ги наброја Хендерсон и Клајн....
Шкртел и Ловрен не ви играат, тој тандем вреди ко пола екипа.:icon_mrgr:
Исто мислам дека Туре ќе игра пред Кокер, Кокер само што дојде во Ливерпул, а предходно многу ретко играше во Саутемтон, му фалат утакмици, не верувам дека Клоп ќе ризикува со таков играч.

Мхм, значи другаров за Ливерпул шо навива ме излажал или па он толку прати, во повредени ми ги наброја Хендерсон и Клајн....
Шкртел и Ловрен не ви играат, тој тандем вреди ко пола екипа.:icon_mrgr:
Исто мислам дека Туре ќе игра пред Кокер, Кокер само што дојде во Ливерпул, а предходно многу ретко играше во Саутемтон, му фалат утакмици, не верувам дека Клоп ќе ризикува со таков играч.
Хендерсон беше повреден ама тренираше вчера а за Клајн, да не се помешал со Ајб (кој исто тренираше вчера), дека црни и двајцата? :D
Па добро, Шкртел има 3-4 гола против вас, омилена екипа сте му :D

Клоп на премеч изјавата кажа дека има шанса да го игра Кокер, па ќе видиме. За кратко ќе излезат составите.

Тоа што го кажа се случува, нема што да бараме тука, не можеме да играме против овие тимови.

За никаде сме, среќа што одбраната на Ливерпул е исто за никаде па го имаме овој бод засега. Тео е толку лош што уште на полувреме треба да го заменат.

Кој ја изнесуваше топката од 16 кога го примивме првиот гол ?
Лоши сме многу, Ремзи може даде гол ама многу лета напред, после вториот примен се повлече изгледа Венгер му свика. Ако издржиме вака до 60-70 мислам дека ќе тепаме. Луверпул ќе издишат + и клупата им е слаба(не дека нашата е нешто сјајна), исто одбраната нивна е слаба. Имаме шанси да ги добиеме.

Кој ја изнесуваше топката од 16 кога го примивме првиот гол ?
Лоши сме многу, Ремзи може даде гол ама многу лета напред, после вториот примен се повлече изгледа Венгер му свика. Ако издржиме вака до 60-70 мислам дека ќе тепаме. Луверпул ќе издишат + и клупата им е слаба(не дека нашата е нешто сјајна), исто одбраната нивна е слаба. Имаме шанси да ги добиеме.

Волкот ја изгуби.

Фламини е дрво неделкано

Nemozam znacit ke zemam nekoj den 2 kila benzin abe lele be cccc

Btw fan ne kladiona ...

Последно уредено:
Tuf, za malce. Sepak gore dolu, dobar mech. Shteta za rezultatot, ali se deshavat vakvi raboti vo fudbalot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom