Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Giresund-Fenerbahce mi fali gol
Marsej-Guingamp gol prvo
најумрени натпревари бирам да го ебам, нека влезат овие да си чекам кармело вечер :)

Da ne velam sea posle svadba tapani, ama ti rekov deka od Carpi izgubija, a lazio ne e tolku los, ti go igrase samo zaradi lutina kon Lazio. Los bet.
Вчера неможев да гледам незнам шо се деси и како изиграле Лацио (најверојатно од контра гол, па се имаат сите пикнато в гол), ама Лацио не да беше лош, беа К А Т А С Т Р О Ф А, само некој шо не ги имаше гледано Лацио ќе речит дека не биле толку лоши. И незнам за каква лутина зборвиш њтф .

Нема лош бет, има лоши резултати. :D

Ахх да си ја сменев бенфика со порто како што имав напишано на тикетот ама ај си реков може грешкава ќе биде позитивна и порто си влезе 2&т2 а бенфика морам да ја чекам али како им ја кренаа квотата ме плаши .[DOUBLEPOST=1452458828][/DOUBLEPOST]
Ја сврзав Франција + и Реал Мадрид+ кошарка. Да почекав ќе ја дадеше подобра квотата.
Сега глеам 9,5 граница даваат за Црна Гора квота 1,65 :) Eдноставно мораше сингл да се пушти.

Btw Не играм у нашиве кладилници.
Ете гледаш зошто не се игра хендикеп на 1.40 коефициент ..

Последно уредено:
Ахх да си ја сменев бенфика со порто како што имав напишано на тикетот ама ај си реков може грешкава ќе биде позитивна и порто си влезе 2&т2 а бенфика морам да ја чекам али како им ја кренаа квотата ме плаши .[DOUBLEPOST=1452458828][/DOUBLEPOST]

Педерите судиски не ми дадоа да бидам добитен на триплот, али затоа лагана сингларица.
Иначе 1,15 беше на бет365 кецот, за по кратко да може да се игра само со хендикеп и тоа основниот го даде (6,5) на 1,8 коеф... Можно е скапанициве судиски наши да ја играле :)

Nema ni da pocni Benfika taka da dobiten si :D

Последно уредено:
Mamica da im ebam na tie Tajfun od ABa ligata...nekni so zadar me ebaa...znaci samo tie...a pred toa porto me eba na edno lifce 1-1 so rio ave doma...tradicija mi e da me utnuva po edna...aman vejce...baram sovet sakam da im shibnam pogolema suma na pari na francuzive za konecen pobednik na evropskovo sto mislenje imate baram pomosh :D ... fala odnapred momci :)

Mzt,,ne be ne "mestat".Kako e mozno be sekogas koga igram Aba liga da se slucuvaat vakvi senzacii.
Krka gubi od ebenata Sutjeska doma,Mzt gi izgazi ovie kurtonite niksicki vo gosti sega kako pocudeni amateri igraat,so eden od najslabite timovi vo liga,a so najjakite ekipi igraaa kako ludi.
Ah be do koga be ke igram gluposti na livce do koga?:mad:
Ebete se be,mestaci skapani.Prokleta liga e ova be,picka vi mater vasa.

:place:

ДА СИ ПРВОТИМЕЦ И ДА ИМАШ ЕДЕН ШУТ ЗА 3 ЧЕТВРТИНИ Е ЕКВИВАЛЕНТНО НА ТОА ДА СИ ЉУБО ОД МЗТ

Mzt,,ne be ne "mestat".Kako e mozno be sekogas koga igram Aba liga da se slucuvaat vakvi senzacii.
Krka gubi od ebenata Sutjeska doma,Mzt gi izgazi ovie kurtonite niksicki vo gosti sega kako pocudeni amateri igraat,so eden od najslabite timovi vo liga,a so najjakite ekipi igraaa kako ludi.
Ah be do koga be ke igram gluposti na livce do koga?:mad:
Ebete se be,mestaci skapani.Prokleta liga e ova be,picka vi mater vasa.

:place:
Море за Интер ме праша, што не ме праша и за МЗТ :(:(:(
Никогаш не ги играјте на овие квоти МЗТ, никогаш!

Иначе сум заспал како коњина, го меркав Заза Пачулиа минус поени, 10.5 граница, нема шанси да им даде на Таунс и Пековиќ.

Море за Интер ме праша, што не ме праша и за МЗТ :(:(:(
Никогаш не ги играјте на овие квоти МЗТ, никогаш!

Иначе сум заспал како коњина, го меркав Заза Пачулиа минус поени, 10.5 граница, нема шанси да им даде на Таунс и Пековиќ.
Si rekov ke tepaat,siguren bev uste:eek: so Partizan bese mal koef pa tepaa,si rekov vlegoa vo nekoja forma.
Ovie Sutjeska so orelot Ratko Varda koj dobi otkaz od ebeniot KK Kozuv,:pos: sega kako Cedevita igraa.
Kosot ne go vide Mzt na kraj.
Uste ednas ako izigram ABA kosarka ke se samobaniram i od forum i od kladilnici.
Pa ne e mozno ova.:eek:
Sam sum kriv,na eban 1.25 koef pagam na amaterska liga.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom