ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 33.101
- Поени од реакции
- 45.192
Значи да резимираме, иам страшна авезрија спрема sci-fi филмови, еднставно неможам да ги поднесам. Мислев дека втората половина од филмот ќе тера во таква насока и затоа кажав дека јас сум решил да не го гледам.Значи да ремизираме многу внимание ти се посвети дури и премногу.
Изгледај го филмот чуство на филм не се добива од гледање трејлер се добива од седнување и гледање на целокупната слика несакам да ја кажам но ме тераш ''don't judge book by its cover'' ако го гледаш топ ако не што би рекол џимеј ТИ Губиш во иднина потруди се да не се изјаснуваш за нешто што не си го видел.
Јасно е дека трејлерот не е ни блиску со изгледан филм, сум приметил во неколку случаи не ми се допаднал трејлерот, но ми се допаднал филмот и обратно. Затоа и не ми влијае кој знае колку при изборот на филмовите. Ама тука од трејлерот добив слика дека филмот ќе оди кон жанрот кој неможам да го поднесам и затоа ќе прескокнав. Стварно не знам што е тешко да се разбере.
Гледани ми се Whiplash и The Imitation Game, топ филмови се и едниот и другиот.Види, јас тој филм никогаш не би го препорачала, дури и го забораив додека не се фативте тука за него
Па место него можам од таа година да ти препорачам убави драми како Whiplash, The Imitation Game и The Theory of Everything, последниве два ако сакаш биографски драми као претходно споменатата Beautiful Mind.
Да, во принцип сакам биографски филмови, или филмови базирани на вистински настани (посебно војните)... во главно за да научам нешто од историјата... Ама овој третиот не сум го гледал уште. Го иам на листа, ќе му дојде редот здравје. 

[DOUBLEPOST=1452298718][/DOUBLEPOST]Bravo za HBO ke se snima film za Deadwood