W
wicked_1
Гостин
ја еднаш изгледав последни 15 мин од еден филм, ептен ми беше досаден и нелогичен
Јасно де, можно е да е халуцинација. Ама не знам, апла компјутерска е кога стои на таа зградата во трејлерот. Халуцинацијата е реална појава, а beautiful mind е правен и по вистинска приказна, така да неможе да е нереален. Значи мене ми смета птицата како појава во филмот, огромна, железна, компјутерска.. Не ми смета тоа што глумецот си замислил птица.Филмот пореален од тоа што е, не ни можеше да биде. Кој ти рече дека е нереален?[DOUBLEPOST=1452258884][/DOUBLEPOST]
Ти птицата си ја видел на изгледан трејлер. Не помисли ли дека можеби е во нечиј сон, продукт на нечија имагинација или халуцинација? Според твојата логика, еден „A Beautiful Mind“, на пример, е нереален филм.
ОК, ај, nevermind. Катастрофа е! Ако го гледаш, ќе видиш една уште поголема птица што ја нема во трејлерот. Огромна е, џиновска, страшна... Нереална. Затоа не го гледај.Јасно де, можно е да е халуцинација. Ама не знам, апла компјутерска е кога стои на таа зградата во трејлерот. Халуцинацијата е реална појава, а beautiful mind е правен и по вистинска приказна, така да неможе да е нереален. Значи мене ми смета птицата како појава во филмот, огромна, железна, компјутерска.. Не ми смета тоа што глумецот си замислил птица.
21 grams ми беше апла досаден едвај 15 минути издржав овој дел торо ми е неподнослива појава
ОК, ај, nevermind. Катастрофа е! Ако го гледаш, ќе видиш една уште поголема птица што ја нема во трејлерот. Огромна е, џиновска, страшна... Нереална. Затоа не го гледај.
Никаде не кажав дека е лош филмот, кажав зошто не го гледав. Ја видов железната птица и го искучив, бидејќи едноставно не сакам филмови со роботи, вселенски бродови и со компјутерски појави. (или sci-fi во главно) Затоа не сум гледал никогаш ни Стар Ворс, ни Tрансформери, ни Терминатор, затоа не го гледав Captain America, затоа не го гледам Mad Max...итн, итн.. Ваљда смеам да имам сопствен вкус?А можеби кога би му дал шанса би ми се допаднал, кој знае.
Не дека се налутив, ама не ќе те убедувам ко мало дете да го гледаш. Ако само заради тоа што имало некаква нереална птица во трејлерот веќе си одлучил дека не сакаш да го гледаш, ОК, не го гледај. Не сум јас тој кој се заебал.
Океј де што се налути толку?
lolГлупостите во Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија не престануват останете вклученна на ова фреквенција за уште повеќе ..
ТЕ МОЛАМ ДАЈ МУ ШАНСА ТЕ МОЛАММММММММММ ПЛССССССССС
хаха ова не е нормално што се пишува овде
Ок, чемпионс додуша и не критикуваше ништо, не го оцени филмот како преценет, структурно/содржински слаб или лошо изработен, едноставно не му е по вкус жанрот изгледа.Не дека се налутив, ама не ќе те убедувам ко мало дете да го гледаш. Ако само заради тоа што имало некаква нереална птица во трејлерот веќе си одлучил дека не сакаш да го гледаш, ОК, не го гледај. Не сум јас тој кој се заебал.
Па добро ја искрено никад и не ни планирав да го глеам ама пошто ми се изнасмеаа и ме направија будала кога после Ревенант реков дека режисеров освоил Оскар лани и влегол у филм сеа па си реков ај да видам што чудо од филм е ова.Кој ти рече Birdman да го гледаш море 21 Grams, Babel, Amores Perros, Biutiful. Ај прочитај назад кои филмови ти ги пишав. Претпоставував дека Birdman нема да ти се бендиса зато и не го пишав.
Не се напнав заради тоа. Се напнав оти во последниве две недели, трет пат ми се случува на два различни форуми да се објаснувам дека не може да се оценува филм или нечија глума според изгледан трејлер или според ѕирнати 15 минути од филмот. Следниот пат ќе викам или ќе убијам некого.Ок, чемпионс додуша и не критикуваше ништо, не го оцени филмот како преценет, структурно/содржински слаб или лошо изработен, едноставно не му е по вкус жанрот изгледа.
Познавам многу луѓе кои следат и се огромни филмски фанатици, алтернативно кино не можат да смислат, други имат аверзија спрема fantasy, итн итн..
те молиме да му дадеш шанса, само 15 минути ништо вишеlol
Шо не е нормално?