Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ја пишам Фенер 2ка со хендикеп и Бросе 78.5+ инаку оти Радуљица мислиш дека е тип на денот ? Гледам доста варира со поени, еднаш добар друг пат тапа.
11.5 му е границава а Уникаха изгледаат како тим со доста солидна одбрана
Јас сега видов дека игра по едвај 20 минути, нешто се побркав. Може да го даде плус, ама дефинитивно не е тип на денот ради малата минутажа. Инаку нема кој да го чува, доминантен е брадата.

Цирбес на 17.5 го качиле во моцарт

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Штимац на 6.5 спуштен. Којзнае колку го трпале минус :icon_mrgr:

Цирбес на 17.5 го качиле во моцарт

Минус шта курац. :D
Штимац плус ќе искочи за инат, ништо чудно да влезе во проблем со личните Зирбес па да има поголема минутажа прасацот.

1452271996439.jpgГo преценив ли Ѓoкoвиќ дa гo дoбие првиoт 6-1(2)(3)

Штимац плус ќе искочи за инат, ништо чудно да влезе во проблем со личните Зирбес па да има поголема минутажа прасацот.
Минус го играв

Не ми го коби Штимара, тип на денот ми е:cujte:

Камен е. Освен со Цедевита и Миро Билан што е поспор од Буштур, не може кош да даде. Против Реал 1 поен, Химки исто под граница, шут од далеку не постои, слободни е мизерија, а доле во рекет Удох, Весели и Перо.

Кларксон од Лејкерси -15,5? Ми делува како играч кој е повеќе настроен повеќе кон асистирање, а и Коби и Луи се тука, во форма..

Камен е. Освен со Цедевита и Миро Билан што е поспор од Буштур, не може кош да даде. Против Реал 1 поен, Химки исто под граница, шут од далеку не постои, слободни е мизерија, а доле во рекет Удох, Весели и Перо.
Знам дека е камен, ама за мене тоа е премала граница. Ѕвезда е тим со само двајца високи играчи и реално ако влезе Зирбес во проблеми со лични овој ќе има солидна минутажа. А ако се деси тоа се е можно, 3 коша се потребни и 1 слободно, а вака така многу лесно може да ги даде. Али ако не си силел уплата немаш фрка, сепак очаен е Штимац. :D

Кларксон од Лејкерси -15,5? Ми делува како играч кој е повеќе настроен повеќе кон асистирање, а и Коби и Луи се тука, во форма..
Се повреди Деанџело Расел минатата утакмица, и сега единствена ротација на плеј се Кларксон, Хуертас и Лу Вилијамс. Од последните 5 утакмици, 3 пати отишол над, 2 пати под 15.5. Претходната со ОКЦ исто имал 15 поени. Така да не е баш лесно да се предвиди што ќе биде со него. Јас мислам дека ќе излезе + зашто ќе има голема минутажа, а и веројатно ОКЦ ќе се одлепат па ќе игра против резервите.

3та утакмица на Лејкерс со Оклахома сезонава. 2 пати на Лејкерс му даваа граница од 97,5. Првиот пат се каев што не ги изиграв минус , дадоа 78. Е последната ги изиграв на иста граница пак беа , дадоа 85. И денес гледам пак 97,5. Па који курац. All In минус :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom