Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Па не би требало многу,Марио Чалмерс ќе го заменува Конли доколку не игра.Претходната утакмица кога исто не играше Конли за малце ќе имаше трипл дабл(23-9-8) и тоа во match-up со Вестбрук.
Uplativ veke,Gasol +,Towns i Karmelo - na 500den.
Salzburg 4.5+
Schweninger 4.5+
Augsburger 4.5+
Rosenheim 5.5+
Freiburg 5.5+
Kassel 5.5+ na 500den.
Ps..dajte be golovi Lotte i Osnabruk

Абе и Зирбес е минус денес, кој курац 16.5 граница, Фенер на двете претходни текми одлично го чуваа и максимално го лимитираа. Знаат дека пикот со Јовиќ и Зирбес е најјакото оружје на Ѕвезда и одлично го бранат истиот, затоа и Ѕвезда против Фенер постигнува многу малку поени.

Зирбес 16.5-
Браун 10.5+
Дилејни 17.5-

Овие ќе ги пуштам па нек си ебат мајката.

Од НБА Леброн, Вигинс и Веѓата плуски.
Ги изиграв четворицава, ова ако не го даде немам коментар.
Нба
Фурние +
Мидлтон +
Марк +
Олдриџ +
Од другиве, Фенер малата граница +, Бросе т1, Ефес малата граница +, Тајфун големата граница -,

Тој Фурние не знам зошто толку го форсирате, еднаш у 10 пати ќе го даде +, ептен тежок цреп е..

Вучевич би требало да не игра, Пејтон сигурно не игра, повеќе би требало да шутира.

Аиииии Дерик Браун 10.5 граница, ова е плус над плусовите. Игра против својот поранешен тим, тоа е екстра мотивација, шутира тројки, оди на влезови, фаќа офанзивни, куца, све прави... Мора да го изиграм на оваа граница, шукурац прениска е според мене.

Што мислиш за
Фенербахче 2хен -3.5
Уникаха 2хен +8.5
Бросе 1хен -7.5

Кои две ти изгледаат како посигурни ? :)

За денес Хрватска - Словенија ракометот, Т1 30.5-.
Вујо кај и да оди големо внимание обрнува на одбраната, ете Загреб ги направи бетер и од Металург.
Веќе 3 подготвителен натпревар е ова за Словенија не верувам дека ќе ротира многу, ќе играат посериозно.
Од друга страна Хрватите никогаш послаби, еден куп играчи фалат.
Пред некој ден останаа и без Павлович и Вуглач, го вратија Шиме Ивич.
Вреди да се проба минус.

Богдан, Рендал, Илори, Енрике, Смит, Стујарт, Бранаган, Кент, Тешеира, Оџо и Синклер.

Ова ќе е најверојатно составот на Ливерпул вечерва , чисто да не се чудите зошто 2ката е 1,7 против нисколигаш ( доколку има некој што се чуди се разбира :D ) ..и барем да знаете по кого да пцуете :D

Богдан, Рендал, Илори, Енрике, Смит, Стујарт, Бранаган, Кент, Тешеира, Оџо и Синклер.

Ова ќе е најверојатно составот на Ливерпул вечерва , чисто да не се чудите зошто 2ката е 1,7 против нисколигаш ( доколку има некој што се чуди се разбира :D ) ..и барем да знаете по кого да пцуете :D
Значи одиме на 1 ALL-IN.
Ексетер со прв состав.
Олејник; Браун, Рибеиро, Тилсон, Вудман; Холмс, Т. Николс, Тилсон, Ноубл, Грант; А. Николс.

Значи одиме на 1 ALL-IN.
Ексетер со прв состав.
Олејник; Браун, Рибеиро, Тилсон, Вудман; Холмс, Т. Николс, Тилсон, Ноубл, Грант; А. Николс.

цврста утакмица .. 0-2 гола :D

Што мислиш за
Фенербахче 2хен -3.5
Уникаха 2хен +8.5
Бросе 1хен -7.5

Кои две ти изгледаат како посигурни ? :)
Само Фенер, другиве две не би ги пипал. Уникаха е добар тим, но Пао на домашен терен е Пао и многу ретко губи, а и не им игра Кузминскас.
Бросе е многу симпатична екипа, одлично играат годинава, но Жалгирис е тим кој не може човек да го процени, у стање се да изгубат од Кожуф, а и сам виде ја тепаа Барса у гости. Пола литванска репрезентација игра таму, не се знае кога ќе се разиграат, а кога ќе си ебат мајката. Јас минус би ја играл таа утакмица.

Само Фенер, другиве две не би ги пипал. Уникаха е добар тим, но Пао на домашен терен е Пао и многу ретко губи, а и не им игра Кузминскас.
Бросе е многу симпатична екипа, одлично играат годинава, но Жалгирис е тим кој не може човек да го процени, у стање се да изгубат од Кожуф, а и сам виде ја тепаа Барса у гости. Пола литванска репрезентација игра таму, не се знае кога ќе се разиграат, а кога ќе си ебат мајката. Јас минус би ја играл таа утакмица.

Ќе ја пишам Фенер 2ка со хендикеп и Бросе 78.5+ инаку оти Радуљица мислиш дека е тип на денот ? Гледам доста варира со поени, еднаш добар друг пат тапа.
11.5 му е границава а Уникаха изгледаат како тим со доста солидна одбрана

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom