Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барај го со тие 30 милиони.[DOUBLEPOST=1452264464][/DOUBLEPOST]Ќе ми фали играч на позицијата на Коке..
Слободни се Дортмунд,Рома и Сити од вака појакиве клубови шо би се рекло.Хелоу, дали имат место за уште еден во вашата лига сакам да пробам ?![]()
За 25 М твој еЈaс, сo Реaл...
Колку бараш за Рибери?Барај го со тие 30 милиони.[DOUBLEPOST=1452264464][/DOUBLEPOST]
Слободни се Дортмунд,Рома и Сити од вака појакиве клубови шо би се рекло.
Дај нешо со играчи прво понуди, кеш ко кеш, нема нишо слободно за купуење веќе.Колку бараш за Рибери?
Фала, ги зедов Валенсија, само не ми е јасно сеа кај ми е тимот, кај можам да местам тактика немат ништо такво ..Барај го со тие 30 милиони.[DOUBLEPOST=1452264464][/DOUBLEPOST]
Слободни се Дортмунд,Рома и Сити од вака појакиве клубови шо би се рекло.
Прaтенo, прифaќaј. Дa се oсетaм мaлце ствaрнo кo реaл [emoji41]За 25 М твој е![]()
Треба да ти одобри прво учество во лигата и после чепкај низ тоа и ќе видиш тактики,табели и сфе тоа.Фала, ги зедов Валенсија, само не ми е јасно сеа кај ми е тимот, кај можам да местам тактика немат ништо такво ..
аха .. ок фала уште еднашТреба да ти одобри прво учество во лигата и после чепкај низ тоа и ќе видиш тактики,табели и сфе тоа.
![]()
М.Тиаго и колку милиони или Савич и колку милиониДај нешо со играчи прво понуди, кеш ко кеш, нема нишо слободно за купуење веќе.
Не гo прoдaвaм.
Зaвиси кoлку ќе бaрaш дa дoплaтaмА Шелви ако ти го понудам?