Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
fd245bf205afc1d17e8034ce61072e48.jpg

Порто говна.

На другото во Моцарт со 200 уплата само JJ Reddick ме турна 18.5 минус.
Имаше 18 и на 50 секунди до крај постигна кош и заврши со 20...

Фатени Бош+,Ајзеа+ и Ибака минус...

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1706-4335349-1359

Само овие копуциве за 33 илјади.Ми требаа за услов и ај реков хокејов зашто имаа најмал коефициент за 6+ од цела лига.Завршуваат 1-4.Ниеден гол не падна во 2/3 а домаќините од 50секунда и не дадоа друг гол да им ебам мамето.Во претходните три натпрвари оваа сезона завршиле 5:1 7:1 13:1.

Како не ставив некоја со 1,01 колку да има 9 натпревари.:mad:

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1706-4335349-1359

Само овие копуциве за 33 илјади.Ми требаа за услов и ај реков хокејов зашто имаа најмал коефициент за 6+ од цела лига.Завршуваат 1-4.Ниеден гол не падна во 2/3 а домаќините од 50секунда и не дадоа друг гол да им ебам мамето.Во претходните три натпрвари оваа сезона завршиле 5:1 7:1 13:1.

Како не ставив некоја со 1,01 колку да има 9 натпревари.:mad:
Брат, Ноле, Рафа, Бердих, ватева, зашто баш за овие си се фатил и си зголемувал ризик?

Брат, Ноле, Рафа, Бердих, ватева, зашто баш за овие си се фатил и си зголемувал ризик?
Ic ne mi ni tekna,ili hokejov barem 5+ da go stavev kolku da go ispolnam uslovot.Najpametno ke bese nekoj so 1.01 i svirkaj si.Mnogu golema greska napraviv.

Ja gi pisuvam tiketite preku aplikacija i tuka gi nema super tipovite,pa aj rekov da vidam vo kladilnica sto ima kako ima za da se digne dobivkata.Inaku ke fatev .Ovie ni na kraj pamet ne mi dojdoa,nego gi izigrav poradi toa sto imaa najmal koeficient i mi trebaa za uslov.

Poradi Rusija go staviv hokejot,tie bea super tip 8+1..Jas sakav niv da gi igram -1.5 setovi 1.25 ama gledam super tip 1.25 za 2 i rekov ova uste posigurno.[DOUBLEPOST=1452276098][/DOUBLEPOST]Русија 21-19 и имаа напад,21-25 губат.:shook::uzi:Ебате жените неписмени,ебате.

Последно уредено:
p3T4UuX.png

Од утре да пишуваме во темата 'добивка'.

МЗТ победа повеќе да не видите во АБА !!!

Пу да тибам брадата неандерталска....:mad:
Па дури сега видов дека на 1.50 сум ја пишал бе:pos:
Јас мислев Ентони е намален,сеа гледам Неандерталецот го сакатиле во коеф...
Гнаса бе,8/20 имаше шут:tapp:Една ебена тројка од 8 обиди,мрш се да ти ебам...
img039.jpg

Толку бре све чопаво во нозете еден гол да не можат да дадат, 66 евриќи шубо ќе легнеа.tiket 2.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom