Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa bi ti zgolemilo apetit taka da, vo teorija bi trebalo.Dali ako gi otkazam cigarite ke mi bide polesno da nakacam kilaza ?
Sent from my D2403 using Tapatalk
Сам знаеш дека не се добри цигарите за тебе, ликвидирај ги.Dali ako gi otkazam cigarite ke mi bide polesno da nakacam kilaza ?
Две опции:Од денес почињам со креатин.
Се изначитав по нет и се решив да правам фаза на пунење 5 дена. 4 пати по 5 грама, после доручек, пред вежбање, по вежбање и после вечера.
Не најдов конкретно дали пред или после јадење, дали е океј вака?
И за после овие 5 дена тие 5 грама на ден дали 2.5 пред тренинг и 2.5 после или како ќе биде? Пошто секаде пишува и пред и после тренинг да се зема али никаде конкретно објаснување со грамажите. Или нема врска тоа, ја може навлагам ептен![]()
http://www.mariofit.net/fitscience-се-што-треба-да-знаете-за-креатинот/Од денес почињам со креатин.
Се изначитав по нет и се решив да правам фаза на пунење 5 дена. 4 пати по 5 грама, после доручек, пред вежбање, по вежбање и после вечера.
И за после овие 5 дена тие 5 грама на ден дали 2.5 пред тренинг и 2.5 после или како ќе биде? Пошто секаде пишува и пред и после тренинг да се зема али никаде конкретно објаснување со грамажите. Или нема врска тоа, ја може навлагам ептен![]()
Има тука нешто, види дали ќе ти заврши работа. Од 49 мислам па натака е програмата.Вежби за истегање на hip flexors, правев PR сет чучњеви пред 4 дена и после тренингот се јави болка, сеуште ја имам не е мн голема и кога правам чучањ со моја тежина се јавува како на сликава овде
![]()
Бидејќи те познавам лично мој совет ти е да се држиш од 3-5 грама на ден константно, без разлика дали тренираш или не. Не ти треба фаза на полнење по 10 или 20 грама на ден, за твоја маса доволни ти се 3-5 грама на ден.Од денес почињам со креатин.
Атанасовски ја фалат доста,кепочнам од утре па ке ја видамЗдраво, некој да ми препорача добра теретана во Скопјево да не е над 1500 ден месечно. не сум од ск. фала![]()
Во која населба живееш?Здраво, некој да ми препорача добра теретана во Скопјево да не е над 1500 ден месечно. не сум од ск. фала![]()
Тафталиџе,, не ми треба некоја топ теретана, почетник сумВо која населба живееш?
Кисела Вода ти се добри Гладијатор и Атанасовски двете по 1000ка.
Автокоманда Флекс 700 и Фид 800.
За другите населби нека ме надополнат другите, но Аеродром тешко за под 1500 (capitol само, посебно ако платиш повеќе месеци)
за цената флекс и фид се добри, ни т немам од теретана ама сакам да почнам да вежбамВо која населба живееш?
Кисела Вода ти се добри Гладијатор и Атанасовски двете по 1000ка.
Автокоманда Флекс 700 и Фид 800.
За другите населби нека ме надополнат другите, но Аеродром тешко за под 1500 (capitol само, посебно ако платиш повеќе месеци)
ајде, чекам апдејтАтанасовски ја фалат доста,кепочнам од утре па ке ја видам