Освен глумата на Ian Mckellen друго нема што да понуди филмот. Спора просечна драма.Абе овој Шерлок у пензија со Гандалф добар е?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Освен глумата на Ian Mckellen друго нема што да понуди филмот. Спора просечна драма.Абе овој Шерлок у пензија со Гандалф добар е?
Најдобар филм според мене годинава барем од тие што ги имам гледано. Главниот лик е прекрасен, визуелно е партали како што кажа, приказната, хуморот, буквално се има што е потребно за еден филм да биде одличен во целина. За мене The Martian е она што беше Interstellar лани.The Martian е визуелно
Околу приказната, предвлидливо но сепак на начин да ти се свиѓа. Све на све, многу добар прирачник како да преживееш на Марс![]()
Тука нема таква раја Тегла.Inb4 рајата што ќе се обиде да објасни како научно тоа е невозможно и како филмот страда од милион нелогичности, а ќе заборават дека станува збор за Sci-Fi филм.
Баш така, хуморот е толку добар што за мене ова е подобра комедија од HangoverНајдобар филм според мене годинава барем од тие што ги имам гледано. Главниот лик е прекрасен, визуелно е партали како што кажа, приказната, хуморот, буквално се има што е потребно за еден филм да биде одличен во целина. За мене The Martian е она што беше Interstellar лани.
Inb4 рајата што ќе се обиде да објасни како научно тоа е невозможно и како филмот страда од милион нелогичности, а ќе заборават дека станува збор за Sci-Fi филм.
9/10
Имаше во темата за Star Wars, Prometheus, Interstellar и ред други.Тука нема таква раја Тегла.
Now that explains everything.Berlin: Christian Bale Was Given No Script For Terrence Malick’s ‘Knight Of Cups,’ Cast Was “Torpedoed” Into Scenes