K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,8%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,8%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    592
А гледај сега каква разлика... :) а па за мене ова е мега спектакл :D
Значи поголем спектакл од нокаутирање за 13 секунди шампион со 25-1 во статистика од типот на Алдо не знам...

Јас кога го видов кај што паѓа здивот ми застана и во тој момент си помислив... бре мекгрегоре која ѕверотиња си! (y)
Нека се тепаат 10 од 10 ќе видиме кој ќе тепа.

Sent from my 6037Y using Tapatalk

Нека се тепаат 10 од 10 ќе видиме кој ќе тепа.

Sent from my 6037Y using Tapatalk
Јак курац кој ќе тепа.
За секоја борба за титула може да се каже истото извинување.
Го јадеше Алдо ко магаре.
Конор му влезе у мозок уште одамна.
Неколку борби по ред а особено последната Алдо има највеќе трема до сега(Џо Роган го потврди тоа).
Ги удираат комплексите бразилците дека им дојде крајот на сите,исто како на Грејси фамилијата во БЏЏ.

Јадеа сите Гомна дека Конор нема ни во топ 10 да влезе,па после нема да стигне ни топ пет,па после ќе го јаде од Мендез и на крај демек Алдо ќе го изедел.
Епа ете ви драга публико

Последно уредено:
Без разлика што борбата траеше прекратко да се види кој колку може Алдо направи катастрофален напад и многу логично што доби нокаут.

Напад со десна (задна) рака е голема грешка, уште поголема што воопшто не беше во висина на брада туку кај гради (тотално промашена дистанца), Макгрегор имаше време со десна и да ја блокира раката и да врати со лево (southpaw) нокаутерско кроше.

Чиста победа и заслужен пораз на Алдо. Дали е нокаутот резултат на страв, недоволна спремност, повреда или нешто десето е сега ирелевантно. Ќе видиме како ќе биде во реваншот ако го има.

Дечки што мислите за Ентони Џошуа, дали е подобар од Фјури, Вајлдер и Ортиз?
Според мене дечкото има голем потенцијал, техника брзина и сила, само треба да работи уште малце на одбраната, видовме втората рунда со Дилиан Вајт :)

Ајде вечер добри борби за отварање на 2016
Ајмо кондит и арловски :)

Море дечки-мечки, вечер борба има и едно македонско девојче. Живее во Флорида, ама има тетоважа Lupcho на бицепсот, што значи, мора да е македонка :) Нина Ансароф против Џастин Киш (оваа е русинка по потекло).

Море дечки-мечки, вечер борба има и едно македонско девојче. Живее во Флорида, ама има тетоважа Lupcho на бицепсот, што значи, мора да е македонка :) Нина Ансароф против Џастин Киш (оваа е русинка по потекло).
Ufc e ova???

Odma prva borba vo godinata i mozam da kazam dve raboti:
1.najdobra borba vajlda do krajov na godinata
2.sudiite vo MMA se tesko srajne.

Вајлдер моментално најдобар.
Не би рекол. Реално Вајлдер има екстра рекорд ама мислам дека нема никакви шанси против Хеј па и Фјури. А Џошуа мора да поработи уште делува младо :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom