Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Home Копчето е заглавено на ајфон 4s пак работе ама треба јако да го претиснеш расипано е од многу јако стискање како може да се напрае без да се замени?

Здраво на сите,вака имам Nokia Lumia 625 и имам проблем со Messanger го вклучам и ми се гаси сам го преинсталирав тоес го избришав па го инсталирав пак,пак е исто ве молам помош?

Некој да имал искуство со замена на екран со тач на Лумиа 520. Каде може, колку чини и сл. ?

Некој да имал искуство со замена на екран со тач на Лумиа 520. Каде може, колку чини и сл. ?
Двете се скршени? зошто се менуваат посебно не одат лепени заедно како кај другиве модели

пиши што е оштетено на ПП за да ти дадам цена

Збор два за samsung galaxy S5 neo ?

Здраво дечки, ми треба помош :).
Решен сум да си купам Iphone 6s plus 64gb "Space Gray". Прво го барав во Т-Мобиле каде како и секогаш беа празни во магацинот додека во iStyle во Сити мол рекоа го немаме и веројатно ќе го добиеме после празнициве. Од каде би можел да го купам истиов телефон орг се разбира, без никакви проблеми, гаранција, да имам редовни апдејти и се да работи како што треба. Кои мобилари можат да ми го гарантираат тоа, бидејќи не сум многу искусен со купување од мобилари а кога веќе сакам да дадам ~1000e сакам да ги дадам и да ми се исплатат не секој втор ден да одам на сервиси да се нервирам и такви ствари.

П.с Еднаш пазарив Note 3 во Ледиком и испадна да не работи џекот за слушалки уште од првиот ден, денеска утре испадна џекот да не можат да го сменат а нов телефон не добив никгоаш, плус милион проблеми со мрежата... Исто сакам да прашам дали некој го менува безелот на Note 3? :)

Здраво дечки, ми треба помош :).
Решен сум да си купам Iphone 6s plus 64gb "Space Gray". Прво го барав во Т-Мобиле каде како и секогаш беа празни во магацинот додека во iStyle во Сити мол рекоа го немаме и веројатно ќе го добиеме после празнициве. Од каде би можел да го купам истиов телефон орг се разбира, без никакви проблеми, гаранција, да имам редовни апдејти и се да работи како што треба. Кои мобилари можат да ми го гарантираат тоа, бидејќи не сум многу искусен со купување од мобилари а кога веќе сакам да дадам ~1000e сакам да ги дадам и да ми се исплатат не секој втор ден да одам на сервиси да се нервирам и такви ствари.

П.с Еднаш пазарив Note 3 во Ледиком и испадна да не работи џекот за слушалки уште од првиот ден, денеска утре испадна џекот да не можат да го сменат а нов телефон не добив никгоаш, плус милион проблеми со мрежата... Исто сакам да прашам дали некој го менува безелот на Note 3? :)
Види во Нептун, има, и ЕУ верзија се.
https://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=26_151&product_id=217187

^Да, видов, ептен по сабајлечки од телефон ти пратив линк. Мислам дека имаа и плус, јави им се или помини до некое продажно место и прашај.

Инаку најевтино ќе поминеш во мобилара. Видов дека си имал малку негативно искуство, па барај спакуван во целофан, барем ќе знаеш дека не е воопшто отваран така. Јас минатата недела земав 6Ѕ, за жена ми, во фолија и ЕУ верзија. Далеку поевтин отколку Нептун/iStyle....

Ми треба нов мобилен зашто цркна матичната плоча на стариот. Јас сеуште имам договор со оне. Која е можноста со новите пакети или каков мобилен би ми препорачале? До септември сум на претплата од 500 денари на оне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom