Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Lg sprit го има некој користено ? Како сте задоволни ?
Samsun Galaxy Core Prime или LG ?
Двете се скршени? зошто се менуваат посебно не одат лепени заедно како кај другиве моделиНекој да имал искуство со замена на екран со тач на Лумиа 520. Каде може, колку чини и сл. ?
Според мене, да, се исплаќа.се исплаќа добар зачуван Iphone 5s за 15 000?
Види во Нептун, има, и ЕУ верзија се.Здраво дечки, ми треба помош.
Решен сум да си купам Iphone 6s plus 64gb "Space Gray". Прво го барав во Т-Мобиле каде како и секогаш беа празни во магацинот додека во iStyle во Сити мол рекоа го немаме и веројатно ќе го добиеме после празнициве. Од каде би можел да го купам истиов телефон орг се разбира, без никакви проблеми, гаранција, да имам редовни апдејти и се да работи како што треба. Кои мобилари можат да ми го гарантираат тоа, бидејќи не сум многу искусен со купување од мобилари а кога веќе сакам да дадам ~1000e сакам да ги дадам и да ми се исплатат не секој втор ден да одам на сервиси да се нервирам и такви ствари.
П.с Еднаш пазарив Note 3 во Ледиком и испадна да не работи џекот за слушалки уште од првиот ден, денеска утре испадна џекот да не можат да го сменат а нов телефон не добив никгоаш, плус милион проблеми со мрежата... Исто сакам да прашам дали некој го менува безелот на Note 3?![]()
Да, се исплаќа,но само ако не е заклучен ајклоуд во спротивно не вредат ни 50 еврасе исплаќа добар зачуван Iphone 5s за 15 000?
Види во Нептун, има, и ЕУ верзија се.
https://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=26_151&product_id=217187[/quoП
Да, ама барам плус модел