Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Е, баш ме брига за Караколев..ама ја претера со ова порвинцијалци..ај малце дигни ручната...аман...секој втор пост ви се однесува на тоа...
Ako ti se naogas vo provincijalec ok?nikoj ne rece marcus provincijalec tuku Karakolev...Neka crkne sega dusata predavnicka

Ako ti se naogas vo provincijalec ok?nikoj ne rece marcus provincijalec tuku Karakolev...Neka crkne sega dusata predavnicka
Не се наоѓам јас....туку претеравте со глупсти..дури и во потписот на Зоки му стои истиот текст...абе ајде...

Не се наоѓам јас....туку претеравте со глупсти..дури и во потписот на Зоки му стои истиот текст...абе ајде...

Aj ne mi kazuvaj ti kaj mene so da pisuvam kaj mene na fan klub !!! ako se vregas so si PROVINCIJALEC toa e tvoj problem !!!

da ne go jade deckoto sea a?? :pos2::pos2::pos2: ali sepak mislam deka nema sansi da se vrati vo mzt zaso znaes so go ceka a i suspendiran e taka da...

Уфффф колку ми е мило што нигде неможе да оди сега... ! Убаво рекоа цркни сега во тој твој Штип !

Не се сомневам во квалитетот на Мзт, сигурно ке бидат подобри у вториот дел

Има ли некои информации за гостување во Битола?

Има ли некои информации за гостување во Битола?

На 19 ако се биде како што треба се иде за битола.Број на автобуси не се знае најверојатно 3.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom