aerodromka
Hiena
- Член од
- 11 март 2007
- Мислења
- 2.752
- Поени од реакции
- 8
umri karakolev sega vo tvoj stip ahahahahahahahahahahaha
Provincijalec GLUP !!!umri karakolev sega vo tvoj stip ahahahahahahahahahahaha
Е, баш ме брига за Караколев..ама ја претера со ова порвинцијалци..ај малце дигни ручната...аман...секој втор пост ви се однесува на тоа...Provincijalec GLUP !!!
Ako ti se naogas vo provincijalec ok?nikoj ne rece marcus provincijalec tuku Karakolev...Neka crkne sega dusata predavnickaЕ, баш ме брига за Караколев..ама ја претера со ова порвинцијалци..ај малце дигни ручната...аман...секој втор пост ви се однесува на тоа...
Не се наоѓам јас....туку претеравте со глупсти..дури и во потписот на Зоки му стои истиот текст...абе ајде...Ako ti se naogas vo provincijalec ok?nikoj ne rece marcus provincijalec tuku Karakolev...Neka crkne sega dusata predavnicka
Aj ne mi kazuvaj ti kaj mene so da pisuvam kaj mene na fan klub !!! ako se vregas so si PROVINCIJALEC toa e tvoj problem !!!Не се наоѓам јас....туку претеравте со глупсти..дури и во потписот на Зоки му стои истиот текст...абе ајде...
Ако не сакаш да ти серат во ФАН КЛУБ тогаш и ти не сери во другите фан клубови.Aj ne mi kazuvaj ti kaj mene so da pisuvam kaj mene na fan klub !!! ako se vregas so si PROVINCIJALEC toa e tvoj problem !!!
Да подобри ке бидат, кога ке играт со Маврово, Карпош, и со Дрога колинска за влез во 1 лига.:smir:Не се сомневам во квалитетот на Мзт, сигурно ке бидат подобри у вториот дел
Па додуша и Струмица го јадеше курот.Да подобри ке бидат, кога ке играт со Маврово, Карпош, и со Дрога колинска за влез во 1 лига.:smir:
На 19 ако се биде како што треба се иде за битола.Број на автобуси не се знае најверојатно 3.Има ли некои информации за гостување во Битола?