Новогодишна собиранка! [26.12.2015 - сабота, БАР ОН 21:00 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Новогодишна собиранка?

• Вкупно гласачи
    177
Капут бе гмизавац. :D

Бреееееј 20 минути го барав, се изгубив у свемир, уште па штрафот копилето ми вика еве ти го еве ти го и ми го дава на Ека капутот, тој на малото прсте само можам да го облечам. :D Веројатно Пеџа ме реметеше, да му ебам тоа џорчеецот. :D

Рики ако бил на Адил ај некако и да му простиме, ама ако ни на Адил не бил, а не дојде ни на собиранка... пу јазк :D

Бреееееј 20 минути го барав, се изгубив у свемир, уште па штрафот копилето ми вика еве ти го еве ти го и ми го дава на Ека капутот, тој на малото прсте само можам да го облечам. :D Веројатно Пеџа ме реметеше, да му ебам тоа џорчеецот. :D

Стефан О'нил.

Не ќе да сме гледале на ист саат #јер јас те чекав најмалку 1 саат да си го најдеш капутот за да идеме.

Тортата на кафе :cuc:

I dont know how you are, but I will find you у готварско катче и ќе те заследам @CafeDelMar
Секоја чест за тортата одлична беше.

Јас не ја пробав тортата, ама од изразите на лицата на оние што ја пробаа можев да заклучам дека е превкусна. :pipi: Секоја чест Кафе! :cuc:

Не ќе да сме гледале на ист саат #јер јас те чекав најмалку 1 саат да си го најдеш капутот за да идеме.

I dont know how you are, but I will find you у готварско катче и ќе те заследам @CafeDelMar
Секоја чест за тортата одлична беше.
Сеа ми кажа Пеја ти си ми праел финти со капутот гнасотилак, начека пијан и ајде удри. И ти и Бабамарата ќе видите убаво за ова!!

Иначе ја пробав едно залче од тортата, толку ми даде штрафот да му отштрафам се по комшии. :D

Кафе за наредна собиранка ние ти праќаме се што ти треба, ти ни правиш, се ќе си платиме. :D

Вие што не дојдовте а отсуствувавте неоправдано сте гејови најголеми. До денот на собиранка сите идат, после се едни исти се гледаме. :D Мило ми е што се запознав со Зоки, Бојан и Парва (y)

@CafeDelMar блaгoдaрнoст и oд мене, тoпење беше. Рецептoт ќе ве мoлaм :)

http://www.coolinarika.com/recept/cokolada-u-cetiri-boje/
Ова е оргиналната и не е воопшто лоша и така.
Онаа од вчера е модифицирана:
Колачот најдолу е со 5 јајца и 200 чоколадо за готвење.
Филовите се со:
1кг маскарпоне
750 мл хопла
250 гр чоколадо со 75% какао
160 нугат
100 млечно
250 бело
И не ставам ванила.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom