Конфигурација каква, графичка, ОС?http://postimg.org/image/5eu5m69zp/
помош!
Почнува да ме излудува
гуглав гуглав...никаков резултат
(имам Directx 11.)
Processor:Intel(R) Core(TM) i3-4150 CPU @ 3.50GHzКонфигурација каква, графичка, ОС?
Инсталирај последни драјвери за графичкатаProcessor:Intel(R) Core(TM) i3-4150 CPU @ 3.50GHz
Graphics card:Intel(R) HD Graphics 4400
nvidia geforce gt 730 Win7
Купи ли ја од Winter Sale? Ја се двоумам.
Имам ја веќе недела-две, од есенски сејл. Синглеплееро е лудница. И да ја имаш играно порано кракирана, кога ќе си со помисла дека немаш никаков баг, дека пари си дал за играта ќе ти направе уште поголем мерак. До сеа со читери против мене неам видено ништо лошо. Иам лапано 30.000 долари оти женски ми е карактерот и си купив стан. 6-7 саати иам онлајн играно и тоП, само шо ногу појако ќе биде со друштво од 7-8 луѓе пошо има ногу добри мисии и мислам дека со друштво ќе се поинтересни. Ја шо играв мисии, едни беа никакви, глупи, а други па да ти е мерак да играш со нив, за луѓе зборам. Мое искуство сеа за сеа е солидно.Купи ли ја од Winter Sale? Ја се двоумам.
Гледам по тоа reviews у секое Lobby имало читери. Ај пиши какво ти е искуството, пошо нејќам да лупнам 2 илједарки само за singleplayer.
Пингај ме нареден пат. :дЈахтата и тие custom interiors се за по Advanced players. Што ја играле и уште ја играат од last gen. Ама не ми е за тоа, Heists ми се играт, а и како што викаш со друштво е поинтересно. Ама во пуста Македонија на никој не му се дава 60 евра за игра. Ја ќе ја земам во наредните денови, сега Steam си има нешто проблем.
А викаш земал си 30 000 заради женски avatar? И ја си мислам дали да се направам во character creation или да се зверам у заднико на женската од 3rd person.
Нема врска, не зборат, ама различни се cutscenes.
Дешава се коа мењаш карактери mid-mission. Мене ми се дешава ногу на Blitz Play. Пробај со Update 5 или 6. Мислам дека е поправено.Може ли некој да ми помогне пошо при крај сум со живциве,од време на време на сред мисија ми се гаси играта и ми покажува gta 5 has stopped working,што кој кур му е,а ја симнав REALOADED,ако знаете помагајте