Grand Theft Auto V

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.613
Поени од реакции
2.235
Има некој асолен мод што ја менува механиката на возење да делува повеќе како четворката? Пробав неколку модови но сите беа со фалинки.

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Ја игра некој онлајн?

Додадете ме на Рокстар или на Стим па да поиграме понекогаш?
Купи ли ја од Winter Sale? Ја се двоумам.
Гледам по тоа reviews у секое Lobby имало читери. Ај пиши какво ти е искуството, пошо нејќам да лупнам 2 илједарки само за singleplayer.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Купи ли ја од Winter Sale? Ја се двоумам.
Гледам по тоа reviews у секое Lobby имало читери. Ај пиши какво ти е искуството, пошо нејќам да лупнам 2 илједарки само за singleplayer.
Имам ја веќе недела-две, од есенски сејл. Синглеплееро е лудница. И да ја имаш играно порано кракирана, кога ќе си со помисла дека немаш никаков баг, дека пари си дал за играта ќе ти направе уште поголем мерак. До сеа со читери против мене неам видено ништо лошо. Иам лапано 30.000 долари оти женски ми е карактерот и си купив стан. 6-7 саати иам онлајн играно и тоП, само шо ногу појако ќе биде со друштво од 7-8 луѓе пошо има ногу добри мисии и мислам дека со друштво ќе се поинтересни. Ја шо играв мисии, едни беа никакви, глупи, а други па да ти е мерак да играш со нив, за луѓе зборам. Мое искуство сеа за сеа е солидно. :)
Само шо за добра кола и стан ќе треба да се испотиш од играње малку. За јахта или нешто шо е од поновоо, ако не фрлеш рл ќеш за шарк картички, не ги земаш. Претерано се скапи.

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Јахтата и тие custom interiors се за по Advanced players. Што ја играле и уште ја играат од last gen. Ама не ми е за тоа, Heists ми се играт, а и како што викаш со друштво е поинтересно. Ама во пуста Македонија на никој не му се дава 60 евра за игра. Ја ќе ја земам во наредните денови, сега Steam си има нешто проблем.

А викаш земал си 30 000 заради женски avatar? И ја си мислам дали да се направам во character creation или да се зверам у заднико на женската од 3rd person.
Нема врска, не зборат, ама различни се cutscenes.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Јахтата и тие custom interiors се за по Advanced players. Што ја играле и уште ја играат од last gen. Ама не ми е за тоа, Heists ми се играт, а и како што викаш со друштво е поинтересно. Ама во пуста Македонија на никој не му се дава 60 евра за игра. Ја ќе ја земам во наредните денови, сега Steam си има нешто проблем.

А викаш земал си 30 000 заради женски avatar? И ја си мислам дали да се направам во character creation или да се зверам у заднико на женската од 3rd person.
Нема врска, не зборат, ама различни се cutscenes.
Пингај ме нареден пат. :д

Ептен за advanced, не стае у лоби со двојца шо беа 480 и 520 и нешто лвл. Премногу е тоа...
Не бе, го пробав она македонското "gib money plz" и еден spawn-аше пред мене онака рандом. Шо е кул, мада да треба левели да качувам за да имам daily missions (од 15ти). Сабајле се пуштив да видам како е со снегот и факин лудило! Се шо е на четири тркала дрифта по тоа снегот, буквално. Јако е и пуцањето со топки. :D Just don't be that guy who will pull off a gun at the end...

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.095
Може ли некој да ми помогне пошо при крај сум со живциве,од време на време на сред мисија ми се гаси играта и ми покажува gta 5 has stopped working,што кој кур му е,а ја симнав REALOADED,ако знаете помагајте

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Може ли некој да ми помогне пошо при крај сум со живциве,од време на време на сред мисија ми се гаси играта и ми покажува gta 5 has stopped working,што кој кур му е,а ја симнав REALOADED,ако знаете помагајте
Дешава се коа мењаш карактери mid-mission. Мене ми се дешава ногу на Blitz Play. Пробај со Update 5 или 6. Мислам дека е поправено.

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.095
Не бе брат не ми се дешава кога мењам карактери туку кога се преоптоварува,на пример кога врне мислам дека поише меморија користи графичката или на пример кога имам уклучено светла исто,барав по нетов демек фикс било ако имаш 2 графички нешто да ги смениш незнам што,јас неам 2 за среќа или несреќа,така да ке си се мучам изглеа и понатака на сред мисија кога ке крашне.

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Епа незнам. Не траже кујзнае колку рам или графичка, ама па ќе коче многу, нема да крашне.
Побарај на Reddit. Мош ќе најдеш нешто.

Kajgana Shop

На врв Bottom