Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Мело е приказна за себе. Ама ова можи да оди во ранг на фалојте на Пепе.
Очекувам солидна суспензија за ова.
Може да го извадат на муабетот дека избиваше топка и ногата му падна на фаца на Биглија. Море нека го казнат едно 4 утакмици да му ебам тоа здивениот наркоман.
Изгледа не ебел вчера да му ебам жената ја.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.925
Поени од реакции
116.350
@Stefan-kobe ти реков потценет е Лацио со коефициентот ти неее...
Коефициентот си беше таман, тоа што Лацио победи е сосема друга работа. Лацио е мртов цела сезона, мртов беше и денес ама тепаше ради тоа што Мело е амебовиден кретеноид.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Може да го извадат на муабетот дека избиваше топка и ногата му падна на фаца на Биглија. Море нека го казнат едно 4 утакмици да му ебам тоа здивениот наркоман.
:pos: фацата е крива што налета на ногата на Мело... Сигурно минимум 3 текми зима казна, од Плутон се гледаше имаше намера + многу лош старт беше

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Пенал беше и Мело сите го знаеме дека нема памет, има квалитет, но памет му фали, Манчини е крив што не го извади на полувреме.
Лацио изигра добро, цврство и резултатот е реален, мада и нерешено можеше да каже како реален резултат, но Мело зезна работа.
Како и да е, Интер го задржа првото место, сега следи паузата. Со уште 1-2 добри трансфери Манчини може оваа година да ја оствари својата цел, едно од првите 3 места и пласман во ЛШ.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.624
Classic Felipe Melo... колку пати го оставил вака на цедило Јувентус ехехеееееее :icon_mrgr:. Класичен коњ, кога води тимот знае да изгине на терен, ама кога му губи е тогаш е вол, стока, станува најпрљав играч што некогаш стапнал на зелените терени, ќе лапа сигурно казна од ФИГЦ

Кхм.... затоплува во Милано, на некои места е -1, на некои -3 :sneaky:

Грацие Кандрева и Пиоли:backa:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Мислам дека и тој е свесен за потенцијалната суспензија. Зато и беше цело она лигавење кога се врати назад да го провери да не скрши нешто.
А избивањето е материјал за барање помилување. Само шо незнам како ќе го оправда последното движење кога очигледно ја насочи ногата кон вратот.

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Класика Фелипе Мело да ти ебам имбецилната пијандура да ти ебам.
Овие па ромердашиве на темава се поочајни од настапот на Мело вечерва. Дочекаа нова година и они да потролаат малце. Фала богу тепаа и они еднаш.
Море абдула победувате рома, рома, дрн-дрн ... губите пак нешто рома и романистите ви сметаат... ве отвори братски лацио со кандрева предновогодишно

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Treba da odgovara za krivicno delo(ubistvo vo obid)kurtonot od lekarskata komisija sto go potpisal lekarskoto uverenie na Melo.
Vakov kreten ednas majka raga.:eek:
Kakov retard treba da si za da se rvas na teren,kako zdiven putbul bese.
1 minuta se brkaa so toj igracot na Lazio uste na sredina na vtoro.
Za penalot?Samo totalen ludak odi kamikaza stil vo skok mu se kaci na glava na protivnicki igrac vo sopstven 16nik:pos:,ejjj ovaj se gradi i go ceka zivotnoto sam da se nasadi,i normalno debilot nasedna.
Nekoja minuta podocna ja kreva nogata nebare striptizerka e,arno oko ne izvade na nekoj.
I posle odi da se izvini:D.
Koja budala ejjj,ustvari tolku mu delile nego,Mancini e neznalicata so ne go izvadi uste koga se brkaa so toj zalizaniot od Lazio.
Ne mi se veruva do koe deredze dojde kalcoto ejjjj.
Igraci kako Melo da igraat vo Inter.:popce:
Lazio pak,so Sergej Milenkovic-Savic:shook:,Bilbija be.:popce::popce::popce:
Do koe deredze dojdoa.:eek:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.925
Поени од реакции
116.350
:pos: фацата е крива што налета на ногата на Мело... Сигурно минимум 3 текми зима казна, од Плутон се гледаше имаше намера + многу лош старт беше
Да даде Господ до крај на сезона да го казнат. На Маки му реков уште у прво дека ќе јаде црвен Мело. У први 10 минути два пати мозок им извади на фудбалерите на Лацио, онака апла два судара со глава од кои тече мозок после ударот. Во меѓувреме уште 30000000000000000000000000000000000000000000 пасови згреши, да игравме со некои поасални ќе ни ја ебеа мамицата ради тие пасови. Монтоја ДНО играч, врска нема, мрш у Алмерија да не го гледам. Мораше Манчини да го извади Мело и да го стави Кондогбија. Тотално на негова душа оди утакмицава, се изглупира кога најмалце требаше.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Море абдула победувате рома, рома, дрн-дрн ... губите пак нешто рома и романистите ви сметаат... ве отвори братски лацио со кандрева предновогодишно
Да бе, искомплексирани сме.... од РОМА :icon_lol:
Се радувате на победи на Лацио а? Ако ако.

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Да бе, искомплексирани сме.... од РОМА :icon_lol:
Се радувате на победи на Лацио а? Ако ако.
Не боли петелот за интер и за лацио, ама вас изгледа уште ви жежи шупакот...
овие слепциве со двајца играчи и без тренер ги добивме ...

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
И Милан ги доби 4-0 на гости па никому ништо. Табелата се гледа, густо ќе евза топ 3 сезонава, секој бод е битен. Едино Јуве одскокнува со квалитет оваа сезона, но лошиот старт ја направи сезонава уште поинтересна.

Sent from my Xperia SP using Tapatalk

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Да даде Господ до крај на сезона да го казнат. На Маки му реков уште у прво дека ќе јаде црвен Мело. У први 10 минути два пати мозок им извади на фудбалерите на Лацио, онака апла два судара со глава од кои тече мозок после ударот. Во меѓувреме уште 30000000000000000000000000000000000000000000 пасови згреши, да игравме со некои поасални ќе ни ја ебеа мамицата ради тие пасови. Монтоја ДНО играч, врска нема, мрш у Алмерија да не го гледам. Мораше Манчини да го извади Мело и да го стави Кондогбија. Тотално на негова душа оди утакмицава, се изглупира кога најмалце требаше.
И таму негде 25" минута имаше лош старт и заслужуваше жолт али судијата му прогледа низ прсти..[DOUBLEPOST=1450649589][/DOUBLEPOST]А искрено сега и Емполи ме радува дека може бод да им откинат, у форма се влезени и тие, мислам дека задњи 5 текми ги имаат добиено...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom