Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Сако денес беше мизерија. Ама ајде, има алиби човекот, после повреда, плус и добро играше во глобала сезонава. Ама Шкртел? Кој кур е Шкртел па да има улога на недопирлив? Не знае кај тера во последно време, ама кога Локи ти е конкуренција..
На тимов му фали СЕ. И голман, и стопер, и средњак. Ме заболе каква статистика имале Мињо или Лукас Леива, НЕ ГИ БИВА. Не може со нив на ниво погоре да идеме како што сите сакаат и очекуваат. Мињо за втор голман, Лукас клупа и доста им е. И нека вади Клоп некои ворлд клас играчи што ќе потпишат за гревниов тим иначе работата е за никаде. Имаме шанса со неговото реноме, финансии не би биле проблем, а очекувам и гооолема чистка после сезонава. Муабетите дека верува во играчите се тотално на место, не може отворено да ги хејта нормално, плус им дава шанса да се покажат до лето, кога он ќе ги земе конците во раце за трансфери и ќе си направи негов Ливерпул, што многу ќе се разликува по филозофија, state of mind и играчки кадар од моменталниов.

Најлоша утакмица на Сако, дефинитивно. Не дека игра константно кај нас ама стварно не ми текнува на утакмица да бил помизерен.

Како и да е, што би рекол Бодо, чекаме уште 12 дена до први јануари за да ги купиме Ројс, Гундоган, Дракслер, Погба, Тер Штеген, Тиаго Силва и да си го вратиме Суарез, па да атакуваме на титула. На први од тим ќе летаат Богдан, Мињоле, Туре, Шкртел, Морено, Лалана, Ален, Лукас, Бентеке, Фирмино, Сако и Ајб. До 31ви јануари ако не покажат знаење ќе летаат и останатите.

Најлоша утакмица на Сако, дефинитивно. Не дека игра константно кај нас ама стварно не ми текнува на утакмица да бил помизерен.

Како и да е, што би рекол Бодо, чекаме уште 12 дена до први јануари за да ги купиме Ројс, Гундоган, Дракслер, Погба, Тер Штеген, Тиаго Силва и да си го вратиме Суарез, па да атакуваме на титула. На први од тим ќе летаат Богдан, Мињоле, Туре, Шкртел, Морено, Лалана, Ален, Лукас, Бентеке, Фирмино, Сако и Ајб. До 31ви јануари ако не покажат знаење ќе летаат и останатите.
Како се најде Тер Штеген во ова друштво? Типот е бетер од Мињоле

Тоа те чуди од целиот екстремно реален пост?
Ма ајде бегај, роџерсоиду :D
Па кога веќе земаме вакви играчишта за кој кур ни е уште еден бот на гол?[DOUBLEPOST=1450627710][/DOUBLEPOST]
Да ви кажам еден виц...одбраната на Ливерпул...
Го немаме Манчини да ја затегни хухухухухухухухухухуху

Па кога веќе земаме вакви играчишта за кој кур ни е уште еден бот на гол?[DOUBLEPOST=1450627710][/DOUBLEPOST]
Да не биде прелесно ако земеме и добар голман.

да ви го пуштиме Мурило напомош :p

Лoки ќе oстaне пoштo е Бaлкaнец :д

Пак праиш доскочици како за Клоп а после ќе се вадиш не сум рекол така вака :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom