Фан Клуб: Интер

Повреден беше.

Одбранава пармезанска, без Миранда ништо не праиме, јес да Дамброзио игра штопер ама пак се климави.
Бијабијани и Броз најдобри, нека го пушти Додо сеа да изигра едно полувреме кој кур. Нема никаква потреба од првотимците, пред се мислам на Љајиќ.. Јоветиќ може да добие некои 10-15 минути пошто му фалат утакмици да крене форма.

dobro be igracive prv pat vaka u paket igraat zaedno, a i nema sigurno da gi trosi mancini, se znae uvek deka u kup site timovi igraat so upola od potencijalot, od najdobrive prvenstva mislam deka samo u italijanskiov klub vakvo mrtvilo ima i nezalaganje, edno vreme planiraa i sampionot od kupot da go zeme mestoto u LS od cetvrtiot, samo za da go populariziraat a i timovite da igraat so podobri igraci, isto i publika da ide poveke, ali nisto od toa ne bidna.

Не го бива Манај у пм[DOUBLEPOST=1450215016][/DOUBLEPOST]БрозорагагагагааУУУУ

Последно уредено од модератор:
aiiii ovoj trejdmark udar imal be :pos::pos::pos:

Брозгара е НАЈЈАК ИГРАЧ, НАЈЈАК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Доминира момакот, ГАЗИ.

Gnoukori e dobar igrac, kondogbia kako se rastrca poslednite 15 min :)
Epic brozo ama ovoj manaj znam neiskusen ama mnogu krut igrac

Веземе, плетеме, ебеме, шораме од ќерамиди!!!!!!!!! Брозо е машина, никад нека не си иде.

Њукури треба да го става почесто, добро игра детето. Ете го и Додо конечно, 100 пати боље играч него наказана јапонска.

СУпер е Монтоја, ја коа викав дека треба да му се даде шанса, сепак има у Барса тренирано ако ништо друго.. Со Чави, Иниеста, Меси има делено терен да го ебам.
Од Сантон и Дамброзио сигурно неможе да биде полош.

Инаку не знам дали приметивте ама Нагатомо второ отиде да игра десен бек и многу подобро изигра, за малку и гол ќе дадеше, сепак десната нога му е подобра.

Не ја гледав, али од толку младинци што минале низ Интер, на Манај ли најдоа да му дадат првотимски статус :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom