Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го напишав тоа дека нема да згреши бидејки го имам баш тој модел Aeci 3.5kw работи перфектно не би рекол дека немало минуси ( не многу екстремни колку за потсетување и јака магла имаше за Скопје зборам да нема недоразбирање) инаку декларирана е до - 15 .Vivaxot (aeci) e nov model, prva zima im e ovaa, taka da iskustvo so tie klimi nikoj nemoze da rece deka ima dur nefatat minusi. Taka da za da tvrdis so "nema da zgresis definitivno" treba so nesto i da go potkrepis neli ?
Haier-ot treba da e podobra opcija od ovaa gree. Odnosno najdobra opcija od site sto gi navede.[DOUBLEPOST=1449929107][/DOUBLEPOST]Eve eurovent za York=Hansol (treba da se poslednive modeli)http://www.elektromehanika.mk/?product=gree-gwh12ma-k3dnc8li
Ова е понудата што ја добив за таа цена од Гри

на прилогот со вонземјани уште се смејам.многу пофејк звучи овој Кјубрик од наводното лажно слетување на месечината
А најсмешно ми е вртам канали денес кога на дневникот на Сител- Др.Латас еклузивно цел прилог за лажното слетување со видеово од погоре. Циркус, додуша на Сител не им е првпат така да се слизнат на лажни вести, а и нивниот дневник и онака е се освен сериозна емисија-куртон вести.![]()
Кој, ако не Сител.Каков прилог? Шо се дешава?на прилогот со вонземјани уште се смејам.Кој, ако не Сител.

а да израчуаш? види колку пари е киловат во денари и рачунај...Може некој да ми каже колку троши (во денари) една панелка 3.0 kw дневно за соба од 9,10 квадрати?
пред пола година, може и повеќе имаа вклучување во живо на некој си шекнат и збореше за вонземјаните во Македонија.Каков прилог? Шо се дешава?![]()